onsdag 14. januar 2015

update fra øm

Først vil jeg bare si at jeg er veldig glad og berørt over alle de gode tilbakemeldingene jeg har fått på forrige innlegg. Godt å kjenne på at jeg har så mye støtte og en stor heiagjeng.
Jeg beskrev i forrige innlegg hvordan jeg opplever dissosieringen. Håper dere fikk litt forståelse om hvordan det er. Jeg skrev også litt om hvordan jeg opplever livet mitt akkurat nå. Ting er vanskelig, veldig vanskelig. Men på tross av alt det vanskelige, holder jeg ut på et vis. Sorgen over at jeg må "holde ut" livet mitt og ikke klarer å "leve" er veldig tung å bære. Det er så mye annet jeg skulle ønske livet mitt innebar, og jeg skulle ønske at alt ikke var så tungt.
Jeg tror de fleste som møter meg nå føler at energien og gutsen min er borte, eller vertfall veldig liten. Det merkes på meg at jeg er forferdelig sliten og lei nå. Det merkes at livet butter imot konstant, og at jeg svekkes på grunn av det.

Men så er jeg en fighter som har lyst å leve også. Jeg ønsker å bli glad igjen, glad  i meg selv igjen, slik at livet mitt ser lysere ut.

Jeg vil dele noen gode ord jeg fikk av min beste venninde Thina, som jeg virkelig trengte å høre.

"Verdens aller beste blomsterpike!
Sterke, fine, fantastiske Frida!
Beste, godeste, omsorgsfulle tante!
Vakre, oppmerksomme, smilende medmenneske!
Gode, kjærlige, nydelige datter!
Fine, beste, rampete søster!
Godhjertet, positiv, lyttende venn!
Ærlige, støttende, hypre, latterfulle, kloke bestevenn, min bestevenn!

Verdens fineste Frida, som overvinner og overlever alt. Som kjemper kamper få kan forstå og veldig få kan relatere til. Som våkner hver dag og ser etter sola. Som ser sola går ned hver kveld. Kanskje blir den borte noen dager, men den kommer alltid igjen. Den gjemmer seg ikke for å kaste skygge over oss, men for å lære oss å skinne selv.
Du er blomsterpiken, å du vet hvorfor. Du vet hvor sterk blomsten faktisk er, å at den alltid reiser seg. Du vet at den kan bli plukket og holdt nærmest til hjertet av de som virkelig bryr seg om den. Du er plukket. Du blir holdt. Du er nærmest hjertet mitt. Fordi du er akkurat den du er, på godt og vondt. Fordi du er Frida. Fordi ingen ting i verden er vakrere en smilene dine, latteren din, sangstemmen din. Ingen lytter bedre enn du og ingen kommer med bedre råd enn du. Ingen står mere sårbar og naken enn du når du finner ordene og formidmer hva som faktisk gjemmer seg i deg. Det gjør det så lett å stå sårbar og naken tilbake og blottlegge sjelen. Noe som kanskje jeg og du alltid har trodd var farlig. Som har vist seg å være ganske godt og trygt allikevel.
Du ska skinn som sola, du ska start på nytt å du ska bestig d høyeste fjelle!

Frida, aldri glem hva du er. Aldri glem hvor sterk du er. Du er en fighter! Å jeg er evig glad i deg"

Er utrolig glad i deg thina mi <3


venner er utrolig viktig. Jeg er så utrolig glad for at vennene mine fortsatt er der for meg. Jeg vet at de dessverre har blitt skremt og vært veldig redde for meg pga ting som har skjedd, men likevel har de vært der for meg. Jeg vet at forholdet til vennene mine er noe som må bygges opp på nytt, hvor de må få tillitt til meg igjen, og motsatt. Og sånne ting tar tid. Vennene mine er verdt så mye for meg at jeg skal gi det den tiden det tar.

Så hvordan går det ellers?
Akkurat nå er jeg på Østmarka. har en liten timeout fra alt og for å hvile mest mulig før jeg drar tilbake til orkddal på tirsdag. selv om livet er tøft og vanskelig nå, prøver jeg å sette pris på de gode tingene. For gode ting er det også, man må bare gjøre de små tingene store og verdigfulle.

ha en fin kveld.

ps: jobber med spørsmålsrundespørsmålene så fort jeg klarer. De kommer snart.

4 kommentarer:

 1. Det er ikke rart folk trenger å bygge opp tilItt til deg når du går rundt å sprer løgner om folk både på Østmarka og i resten av Trøndelag.

  SvarSlett
  Svar
  1. ehm.. det er du som gjør det Tine

   Slett
  2. I motsetning til de nye bestevennene dine, så skriver ikke jeg stygge anonyme kommentarer. Men jeg er enig med anonym i at det nok er mange som trenger å bygge opp tillit til deg igjen.

   Slett
 2. Kjære Frida :-)
  Så mange flotte ord fra venninna di. Jeg kjenner deg ikke, men etter å ha fulgt bloggen din kan jeg si meg enig i de flotte ordene om deg !
  Stå på fighter Frida :-)

  SvarSlett

gode ord dør sist