tirsdag 9. juni 2015

opptur og rød løper.

Hei og hopp.
Her går det fortsatt litt opp og ned,men heldigvis går det mest opp nå. Takket være fantastiske Drea er dagene her mye mer innholdsrike og morsomme. Vi backer hverandre opp og har det kjempeartig sammen. Finner på alt mulig. Hun har også blogg forresten. Drea karlsen.no

Som sagt går det litt opp og ned,men heldigvis er jeg på riktig vei igjen. Jeg sliter veldig med spiseforstyrrelsen for tiden. Det er jammen ikke lett å holde den i sjakk. Jeg må si jeg føler meg rimelig fanget i den nå. Men samtidig kjenner jeg at på andre områder har jeg aldri vært så sterk psykisk som nå. Ja,alt er vanskelig,men jeg står i ting på en helt annen måte nå enn før. Jeg søker mer etter råd og veiledning slik at jeg klarer å ta de riktige valgene,selv om det er en kamp selvfølgelig. Når det kommer til den alvorlige selvskadingsbiten som jeg har slitt så fælt med de siste to årene , har jeg aldri hatt så mye kontroll som nå. Det føles herlig. Jeg går ikke rundt med en konstant angst for at jeg kommer til å forsvinne inn i psykoseorganisert selvskading.
Det betyr at det forhåpentligvis kommer til å bli mer kontuitert behandling her på dpsn også,siden jeg ikke farter mellom dps , sykehuset og Østmarka hele tiden. Det føles vertfall slik at jeg kommer til å mestre å være her nå. Og blir det krise,SKAL JEG klare å be om innleggelse på Østmarka for stabilisering igjen.
Tankene mine ligger på mere positive ting nå. Jeg gleder meg over at det snart er sommer,selv om dem er litt forsinket. Jeg har en fantastisk venninne som jeg kan finne på alt mulig med. Vi har det så gøy sammen. Det er så godt å flire og ha latterkrampe, shoppe,trene, tulle og fJase. Jeg kjenner ordentlig glede noen ganger. Og det er så godt.
Me like.

Når det kommer til videre behandling driver vi å undersøker andre behandlingsmuligheter for meg i landet. Alle er enige om at spiseforstyrrelsen bunner i de fleste problemene mine,og hvis jeg skal bli frisk, trenger jeg å få behandling for spiseforstyrrelsen. En gang for alle.
i mellomtiden prøver jeg så godt jeg kan å kjempe mot monsteret.

Jeg må også nevne at jeg snart skal til Oslo på premierefest. Jeg har nemlig vært med i en dokumentarfilm om psykiske lidelser hvor målet er å få bort tabuet. Kjempeartig.  Filmen kommer nok på tv om en stund også. Regissøren er en fantastisk dame. Må bare si at hun har gjort en fantastisk jobb med dette viktige prosjektet. Vi gleder oss alle til å se filmen på premierefesten. Jeg må vertfall ut å kjøpe fin kjole,for det blir rød løper.

Ha en fin dag alle sammen.
~Frida~

5 kommentarer:

 1. Ntawwww! :D Godjenta! Du gjør dagene mine mye bedre og! <3

  SvarSlett
 2. Du er ei herlig jente Frida og jeg ønsker deg alt godt �� God bedring ☺
  Klem Rakel

  SvarSlett
 3. Si fra når filmen kommer på TV da ��

  SvarSlett
 4. Hvilken av spiseforstyrrelsene er det du sliter mest med? Og får du trene nå som du er undervektig`?

  SvarSlett
  Svar
  1. Veksler mellom bulimien og anoreksi

   Slett

gode ord dør sist