mandag 27. juli 2015

Til alle mine venner

Det er mange ting jeg er takknemlig for i disse dager. Jeg ser for eksempel hvor mange som heier på meg og ekte venner. I de siste ukene har jeg vært mye mer sosial. Det er både utfordrende og givende. Mest givende heldigvis. Det med venner har vært en vanskelig greie i og med at jeg periodevis har vært veldig syk. Likevel har jeg prøvd så hardt jeg kan å være "normal". Mine venner har dessverre fått oppleve en del dramatiske hendelser eks på fest. Psykogene anfall og epileptiske anfall,ambulanse osv. Det jeg kan si til mine venner  er at jeg er lei meg for alle byrder jeg har påført dem. Hadde jeg kunne gjort det om igjen,, ville jeg endret mye. For slike ting er ikke artig å være med på. Jeg unner ingen det. Så det jeg har gjort i ettertid er å gi mine venner positive opplevelser på eks fest og i situasjoner jeg ikke har gjort en god nok jobb tidligere. Til alle mine venner har min største baktanker alltid vært at de skulle stole på meg igjen. Så mange ganger at de er trygge på meg. Så mange ganger at de stoler på meg og ikke lenger føler ansvar for meg. For i dag er jeg i stand til å ta vare på meg selv.
Jeg vil bare takke alle mine venner,drevet hvem dere er,at takk for tålmodigheten.  Jeg er evig takknemlig for at dere fortsatt er der for meg. På tross av forferdelige vanskelige opplevelser. Jeg er så glad i dere alle sammen.

~Frida~

6 kommentarer:

 1. Masse klemmer til deg flotte Frida <3
  Unner deg alt godt :)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
  Svar
  1. Til Anonym:hvis du ikke har skjønt det,så går ting framover med Frida.Det kan man lese av innleggene i bloggen.Hva du måtte mene,er det ingen som bryr seg om,så lenge de som kjenner Frida vet hva sannheten er!

   Slett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
 3. Til Anita: jeg klarer ikke lese det at man må reimes ned i en uke som at en person har det bra og er I stand til å ta vare på seg selv.

  Samtidig så stiller jeg spørsmål ved troverdigheten til Frida, siden Frida er blitt observert helt andre plasser enn I reimsenga når hun iflg sitt eget blogginnlegg.

  Det samme gjelder den angivelige innleggelsen hvor hun var reimet 24/7 i flere mnder. dette er forbudt ihht norsk lovverk.

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

gode ord dør sist