mandag 9. november 2015

Komplikasjoner i kø

Halloen.
Kroppen min har vært gjennom mye de siste årene. Det virker som at alle konsekvensene av det kommer i kø nå. Jeg sliter vanvittig med å få stabilisert kroppen etter all den alvorlige selvskadingen. Jeg  drar inn og ut av sykehuset hele tiden nå. Det er ikke lenger et alternativ å operere for å reparere skadene i magen, så kirurgene prøver alt mulig annet. I en tre ukers tid har jeg brukt noe som kalles vakuumpumpe.  Siden buken min ikke kan lukkes, må den gro innen ifra. Så denne vakuumpumpen skal hjelpe på denne prosessen. Men på fredag kom nok en komplikasjon. Det kommer bare fler og fler hull på tarmen. Så nå må jeg ha både stomi og vakuumpumpe.  Infeksjonsfaren er stor og det er utrolig vanskelig å få dette tett og få det til å fungere. Jeg krysser alt jeg har for at vi finner en løsning som kan fungere for meg før jeg drar til Oslo.  Det nærmer seg også. Typisk at alle ettervirkningene av selvskadingen skulle komme nå. Jeg føler egentlig at ting er ganske håpløst nå,siden ingenting ser ut til å fungere for å få stabilisert magen min. Jeg kjenner mye på at jeg er veldig lei meg for hvor langt dette har gått. Det er jo fantastisk at jeg snart skal i en utrolig bra behandling for de tingene jeg sliter meg, men samtidig er skadene alvorlige og varige. Så nå må jeg finne en måte å holde ut dette og akseptere hvordan ting er nå og håpe på at ting blir bedre.
Så selv om jeg står midt oppi masse elendighet nå, kan jeg ikke gi opp. Keep on fighting. Alt jeg kan gjøre nå er å tavare på det som er bra og jobbe fremover, selv om mye går imot meg nå. Som alltid setter jeg utrolig stor pris på støtten deres folkens. Dere er og forblir fantastiske. Takk.
~Frida~

4 kommentarer:

 1. Kommer hullene på tarmen av seg selv? ?

  Eller er det fordi du fortsetter å skade deg? Det høres litt merkelig ut at de bare dukker opp sånn helt uten videre.

  SvarSlett
 2. Skjønner at du tenker det. Men med min historie er det sånn at det er veldig mye skade i magen. Også på tarm. Mange ganger har jeg måttet fjerne en del tarm pga skader og tarmer har blitt skjøtet sammen etterpå. Det er vanskelig å si hva som gjør at hullene kommer, men det er ikke noe jeg har gjort selv. En ting er sikkert. Alt er veldig veldig skjørt. Det vet vi.

  SvarSlett
 3. Mulig det er et dumt spørsmål, men kan hullene gro igjen da?

  Har du fått viten innleggelsesdatoen på Blakstad?

  Håper du kommer deg i form og får en fin advent og førjulstid sammen tantebarna dine i leiligheten din. <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Kirurgene gjør så godt de kan. Og jeg gjør så godt jeg kan. De har ingen garanti for at hullene vil gro.. men de tror det. En ting er sikkert. Det vil ta lang tid.
   Jeg merker at dette tærer på meg. Det er vanskelig å få dette tett og jeg har daglige lekkasjer. Siden det både er ett hull i tykktarmen og ett i tynntarmen. Det som kommer fra tynntarmen er utrolig tyntflytende og seigt, så det er veldig vanskelig å få det tett. I til egg er det utrolig etsende, noe som gjør det vanskelig å gro siden det er et stort sår i tillegg. Jeg kan vel bare si at jeg håper det vil gro. Av hele mitt hjerte.
   Har ikke fått dato på innleggelse enda.
   Tusen takk for støtten

   Slett

gode ord dør sist