tirsdag 28. desember 2010

fjerdedanfest?

I dag er dagen kommet. Den årlige fjerdedagsfesten der hele bygda i en alder fra 15 til 90,samles for å drikke, snakke, danse og hoie hele natten. Jeg elsker denne festen. Det er liksom bare en gang i året, og alle er der.
I år vet jeg ikke om jeg skal dit. Jeg har kjempe lyst, og er gira som bare det, men jeg vet ikke om jeg har energi og overskudd til å delta i år. Jeg er også bekymret for ulike reaksjoner fra andre, når de forventer å se en frisk og normalvektig Lea komme, så får de se en Lea som ser ut som en fyrstikk. Jeg vil helst unngå det. Jeg vil helst at de skal tenke at jeg er frisk, og når jeg er i slike daler som jeg er i nå, har jeg mest lyst til å pakke meg inn i joggebukser,ullklær og pledd. Jeg vil ikke at de skal se at jeg er tynn. Egentlig litt rart, jeg bruker alt jeg har for å bli tynn, men vil ikke vise det. Det er liksom bare mitt. Tynnheten er min kontroll, min ting.
Derfor passer ikke spiseforstyrrelser på en fjerdedagsfest. Og siden spiseforstyrrelsen er så stor på mange måter, og jeg så liten, aner jeg ikke om jeg skal dra i kveld.
vi får se, jeg er veldig uforutsigbar, og kan lett finne på å hive meg på flaska likevel:-)

Hva skal dere i kveld? 
~Lea~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

gode ord dør sist