mandag 14. februar 2011

et rotete innlegg fra et rotete hode...

Hello people..
En liten update fra Frida'fronten.

 • Tangerudbakken-folkene på tv, gjorde dagen min bedre. Det er så utrolig godt å se hvor lykkelige de er. De tenker ikke på at de er annerledes, de godtar at de er som de er, og lever akkurat som de vil. Jeg synes de er helt fantastiske. Det er de som virkelig lever..
 • Formen i dag har vært utrolig dårlig. Kvalm fordi jeg er fortstoppet opp til ørene, nummen i kroppen, svimmel, og svak. Anoreksikroppen er tilbake, og jeg hater det. Jeg vil ikke ha det slik. Jeg er redd. Det å ha en kropp som bare makter å ligge i sengen, er ikke verdt å leve for. Jeg vil leve, jeg vil så inderlig leve!
 •  Jeg snakket med pappa istad. han babler om vekt vekt vekt, mens jeg prøver å få han til å forstå at det ikke er så lett for meg å spise mer enn jeg gjør nå. Jeg prøver å forklare tvangstankene, angsten, stemmene osv. MEN HAN TENKER BARE VEKT! tenk på meg, for F**N!
 • Jeg har time på bup i morgen, og jeg GRUER MEG! i morgen kan alt skje. Jeg er likegyldig, men jeg skal kjempe for å få være hjemme i vinterferien. Jeg trenger det, jeg trenger tid sammen med kjæresten min og jeg trenger å tenke. Jeg trenger å slappe av. Likevel regner jeg med at behandleren min kommer til å prate om innleggelse, innleggelse blablabla... 
 • Jeg er tom for ord i dag, fordi jeg er så full av tanker og kaos. Jeg vil bare sove, men jeg tørr ikke. 
 • Jeg er likegyldig... fordi jeg klarer ingenting, føler ingenting, vet ingenting, er ingenting...

Det er mange tanker og følelser i lufta for tida... Jeg vet ikke hvordan ting blir fremover, og det stresser meg.
Samtidig fungerer kroppen relativt dårlig. Jeg begynner å komme til et punkt der jeg virkelig trenger hjelp, men samtidig er anoreksien så sterk. Ambivalens i alt. Det er slitsomt, utrolig slitsomt. Men jeg holder ut.
Fordi jeg skal bli frisk en dag. En dag...

How are you guys? 
~Frida~

5 kommentarer:

 1. Frida- kjære søte deg, vinterferie hjemme er veldig koselig- om en har gode nok forutsetninger - det har ikke du. Hver dag teller nå. Den kroppen du har i dag er den du skal leve med resten av livet. Den trenger at du ikke er mer hjemme nå- den er desperat for å komme til BUP. Kjæresten din kan besøke deg der. Ikke utsett deg selv for en vinterferie hjemme nå, kun anoreksien vil bli sterkere av det, ingen annen.

  Vær så snill, livet er ikke verdt å gamble med i så i ung alder. Sommerfeien, kjære, den kan du se frem til.

  Velg livet, Frida, velg livet i morgen!

  <3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3
  Vampen din

  SvarSlett
 2. Takk kjære:)
  Jeg lover å kjempe for at frida skal si sin mening på møtet i morgen. :)
  Jeg er så glad i deg, kjære.. du er så god:)
  Takk for at du er den du er:)

  Livet velger jeg uansett...
  Og jeg skal sørge for at jeg ikke plutselig forsvinner fra det.
  I MORGEN!!!
  <3

  SvarSlett
 3. Pappa er også glad i å snakke om vekt, vekt og atter vekt, MEN.. jeg vet han gjør det fordi han vil meg vel. Tar jeg helt feil om jeg antar at faren din vil deg det samme? Å gå opp i vekt er en viktig del av tilfriskningsprosessen, både for kroppen og psyken. Men det vet du vel?

  Og husk at denne ''ene dagen'' man skal bli frisk, alltid kommer til å forbli ''en dag'' hvis man ikke tar fatt i ting. Jeg sier ikke at du ikke gjør noe som helst for å komme deg ut av sykdommen, meeeen... som Vamp sier: velg livet så fort som mulig!!!

  Klem til deg, fine jenta ♥

  SvarSlett
 4. Takk Frida:)
  Hehe, du har nok rett. Han gjør det nok fordi han er veldig bekymret og ting handler veldig om vekt nå. Men samtidig synes jeg han fokuserer bare på at jeg skal gå opp i vekt, og tenker ikke på angsten min, tankene og utfordringene mine i forhold til deg. Jeg vil bli frisk, men han fokuserer bare på vektoppgang, og ikke meg.
  Men som du sier, skjønner jeg hvorfor. :)

  Takk Frida, du har så rett, så rett:)
  Klem tilbake kjære<3

  SvarSlett
 5. Det du skriver at du er ingen ting - det er ikke sant ! Skjønner at du kan føle det sånn.. Men du skal VITE at det ikke stemmer.. Forde du er så utrolig mye <3

  SvarSlett

gode ord dør sist