lørdag 23. april 2011

Vårdag og mammabesøk

gud for et herlig vær. I dag har det virkelig vært en ordentlig vårdag. Sola har skinnet og varmet i hele dag. Det kan ikke beskrives med ord hvor godt det kjennes når våren endelig er her. Det blir virkelig satt pris på, selv for en i min situasjon. Jeg har sittet litt ute på terrassen i dag. herlig.

Mamma har også vært på besøk. Det var kjempe godt å treffe henne igjen. Jeg savner virkelig å ha henne rundt meg. Hun er liksom den eneste som faktisk klarer å "bosse" og være litt sjef overfor sykdommen. Etter at hun begynte å dra hjem, har sykdommen liksom fått blomstret i alle retninger. Jeg savner bekreftelsene på at jeg "FÅR LOV" til å slappe av, bruke farger, være ærlig, gråte, være sint etc. Sykdommen lar meg ikke få lov til slike ting. Jeg trenger tilatelse/bekreftelse på at det er riktig å gjøre som jeg vil, og ikke sykdommen. Jeg trenger å kjenne meg trygg. Det får jeg av mamma. Hun er helt utrolig. Hun vet alltid hva Frida vil, trenger og ønsker. Hun vet også hva som foregår i hodet mitt til enhver tid og situasjon.
Nå føler jeg meg som en anorektisk autopilot som bare gjennomfører dagene...
Oppi alt dette her da, så var det faktisk utrolig godt med sol i dag. håper virkelig det fortsetter.
Jeg brukte et kvarters tid til å prøve å forhandle om å få trille til REMA 1000 for å kjøpe snus, tyggis og kryssord, og siden det var så varmt i været, spiller det vel ingen  rolle om jeg sitter i en rullestol eller på en terrasse i 15 minutter. Jeg får nemlig ikke være ut mer enn 15 knappe minutter. Jeg får ikke fryse, for å forbrenne unødige kalorier(lol). Siden det var så varmt og godt ute i dag, måttå jeg prøve å forhandle litt.
Regler er regler. Det ble ingen REMA-tur på meg. Men vi fikk en liten trilletur til ladestien da.
Det er en helt utrolig utsikt der. Man kan se utover hele sjøen og høre fuglekvitter. Det minner meg om sommerdager hjemme. Det å våkne av at fuglene kvitrer og lyset slipper inn når mamma kommer å vekker meg klokken 12 på formiddagen med å åpne verandadøren og slippe inn frisk sommerluft. En ny dag venter... AH, jeg savner det. Jeg savner å kunne slappe av og ha ro inni meg. Jeg savner å være fri. Jeg savner å være Frida.

Frida!!!


Se den nydelige utsikten!tihi..meg og mamma <3

min kjære vakre mor... eller ozzy ozborne?


lufteturen var herlig. Etterfulgt av fot- og håndmassasje og gode mammaord.


~Frida~

2 kommentarer:

  1. HAHA, du hu ligne mer på Sharon da ^^ Hihi. Synd du ikke fikk tyggis og alt det andre <3 Men bra du fikk ut på tur! :)

    SvarSlett
  2. Godt å sjå at du smile vænnen :-D

    SvarSlett

gode ord dør sist