torsdag 5. mai 2011

om hensikt,luftetur og ny look

Jeg var akkurat ute på trilletur. Jeg prøvde å høre på fuglene som kvitret og tittet på hvitveisen som blomstrer. Jeg prøvde å trekke inn den friske vårlufta. Jeg prøvde...
Men hva var hensikten med lufteturen? var det fugler og hvitveis jeg ville se? Hva var hensikten med å gå ut lettkledd i kald bris når anoreksitrollet herjer? Før jeg gikk ut hadde hadde anoreksien allerede fått meg til å trene og forbrenne, men det var ikke nok. Uroen og angsten var for stor enda. vel, hensikten var vel å fryse for å forbrenne enda flere kalorier. Jeg mister meg selv innimellom. mister fokus. anoreksien blir så sterk at jeg glemmer hva jobben min er for å bli frisk. Så var vel hensikten en litt annen enn nødvendig, men nå er jeg godt pakket inn i klær og varmeflaske igjen.

Det er en tung ettermiddag. Jeg er veldig forvirret og utrygg. Jeg føler jeg har litt for mye ansvar. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal klare vektkravet. Oppskriften er enkel. Behold og hvil! Det å gjennomføre det er en annen sak. Det føles umulig. Hvis jeg noensinne skal komme meg videre på veien min til å bli fri, må jeg slutte å tenke at jeg skal utsette. Utsettelse av vektoppgang, forandringer og trossing. utsettelse av å bli bedre.
Jeg vil jo det. Jeg ønsker jo mer enn noe annet å bli frisk, men anoreksitrollet holder fast grep rundt fornuften og viljen min til tider. DRITTSYKDOM!Formiddagen i dag var heldigvis litt bedre. Jeg hadde besøk av Mormor og søskenbarnet mitt. Hun er frisør.
Ergo: jeg har ny look på håret. Det føles kjempe godt å få klipt seg. utrolig hvor lite som skal til for å føle seg litt bedre.

~Frida~

9 kommentarer:

 1. kjempe fin du ble på håret :)

  SvarSlett
 2. Du va UTROLIG fin på håret og det passa dæ kjempebra :D Helt perfekt!

  Forsett å kjempe! <3 Det e verdt det. Det andre alternativet e IKKE det.

  SvarSlett
 3. Fin du ble! Håper kampen mot sykdommen blir lettere for deg etter hvert. Vet hvordan det er å slite med tvangstanker. Man ønsker så sterkt å gjøre det riktige, men kroppen kjemper i mot.. Ønsker deg masse lykke til, håper du får gjennomført planene dine for sommeren! :)

  SvarSlett
 4. Kjempe fin hårfrisyre!
  Tøff, tøffere, Frida <3<3<3

  SvarSlett
 5. Stå på Frida.

  Du ble kjempe fin på håret :)

  SvarSlett
 6. Anoreksien er nådeløs :( Som en svulst som har satt seg godt fast. Bare at det er du som må "opperere" den ut. Noe som gjør at det er enda vanskeligere å bli frisk. Men du kommer til å klare det Frida. Du er sterk.:)

  - Du ble veldig fin på håret forresten!! Kledde det skikkelig;)

  SvarSlett
 7. Du vart kjempefin på håret snuppa! :-) Glæ mæ virkelig t å kom å besøk dæ i dag :) <3

  Ingalill

  SvarSlett
 8. Håret var tøft,kledelig :)

  SvarSlett

gode ord dør sist