torsdag 5. mai 2011

feil vei

Vekten lyver ikke... vertfall ikke i dag.
 Dagens vekt viste at anoreksien er sterkest. Dagens vekt viste at JEG må trosse og kjempe mer. Dagens vekt viste nedgang.
Veldig ambivalent i forhold til det. Anoreksitrollet jubler, men jeg ble egentlig bare skuffet over at all trossingen jeg har gjort de siste dagene ikke viste resultater og fremgang. Hvis jeg ikke klarer å gå opp til neste gang, vil sondematen bli økt igjen. Jeg får allerede over 2000 kcal, så det skulle vært mer enn nok til å gå opp 700 g i uken. MEN, når man har et stort og stygt anoreksitroll i hodet sitt, er det ikke lett å beholde og hvile. Det er så utrolig mye angst og uro inni meg når maten ligger i magen. Og jeg vet at det kommer til å bli enda vanskeligere å takle enda flere kalorier neste uke, hvis jeg ikke trosser mer nå. Opp i vekt og mat i magen blir det uansett.

Jeg må bare fokusere på målet! drømmen! friheten! livet! friskhet! positivitet! Frida!
~Frida~

1 kommentar:

  1. Liker veldig godt de siste ordene der!
    Hold fast på de! Og husk at du skal bli med å gå små turer sammen med meg og evt Ingeborg når du har gått opp mere i vekt.
    Prøv å se på det som en motivasjon kanskje ;) Vi koser oss veldig på turene våre ivertfall:) Rusler sakte, og prater om alt mulig :)
    *Klem* til deg Frida <3

    SvarSlett

gode ord dør sist