fredag 17. juni 2011

Forslag til avtale mellom Frida og A4

Avtale om ernæring med normal kost mellom Frida Johnsen og Akuttpost A4,Østmarka

Formål med avtalen: denne avtalen er laget for å skape forutsigbarhet og ro rundt måltidene, slik at måltidene kan gjennomføres på en best mulig måte for Frida

Kostliste: Frida skal spise måltidene slik de er satt opp i kostlisten hun selv har laget. Denne kostlisten er laget med utgangspunkt i en kostliste fra regionalt kompetansesenter for spiseforstyrrelser, Sykehuset Levanger.

Gjennomføring av måltidene: Måltidene skal spises på postens spiserom. Maten lages av personalet og serveres for Frida samlet på et brett i henhold til kostlisten. Ved uenighet om mengde og type mat er det personalet som tar endelig avgjørelse. Måltidene skal vare i max 30 minutter. Personalet skal være sammen med Frida under hele måltidet. Hvis maten ikke er spist opp fullstendig innen 30 min skal Frida umiddelbart få et fullstendig sondemåltid, og gjennomføres med nødvendige tvangstiltak, inkludert belter og holding. Det samme hvis Frida nekter å starte måltidet eller på annen måte prøver å utsette måltidet.

Oppfølging etter måltidet: Frida skal ha fastvakt for å hindres i å kaste opp og trene inntil annet er bestemt.


konsekvenser av vektoppgang over 0.7 kg pr uke(målt fra mandag til mandag): 
vektoppgang over 0.7 kg betyr mer aktivitet for Frida. Type og mengde aktivitet bestemmes i det faste møtet mellom Frida og behandlerteamet på mandager. Mat eller kalorimengde skal ikke reduseres.

Konsekvenser av vektoppgang mindre enn 0.7 kg pr uke( målt fra mandag til mandag):
Manglende vektoppgang fører den første uken til mindre aktivitet. Hvis vektoppgangen allikevel holder seg lav den neste uken skal frida ha økt mengde mat, eller starte med sondeernæring igjen.

Forutsetning for avtalen: Frida forplikter seg til å gjennomføre måltidene og oppfølgingen som beskrevet i denne avtalen. Hun forplikter seg til ikke å skade seg selv, for eksempel med skarpe gjenstander eller ta overdoser av medisiner. Akuttpost A4 forplikter seg til å gjennomføre måltidene som beskrevet i denne avtalen.


                                            
Hva synes dere?
~Frida~

6 kommentarer:

 1. Det høres ut som en kjempebra, trygg og realistisk avtale!!! Nå har Frida en sjanse til å klare å nå tilbake til livet, drepe anoreksien!! Dette klarer du :D

  SvarSlett
 2. You go girl! Vis dem at dette klarer du! DU ER STERK! VINN KAMPEN!
  Heia Frida!! <3 <3

  SvarSlett
 3. Håper du klarer å holde deg til avtalen. Det kommer sikkert til å bli kjempetøft, men du klarer det nok hvis du går inn for det!

  Så deg btw i sted! :)

  SvarSlett
 4. Det her bli bra det ska du sjå vænnen :-D
  Hold ut, sjøl om d bli tøft.
  klem Ingalill <3

  SvarSlett
 5. syns det ser veldig bra ut søta.
  jeg heier på deg, husk det!

  SvarSlett
 6. For en drømme-plan <3 Det bli selvsagt tøft, men æ trur det vil føles my bedre å kunn SAMARBEID om det enn at det bare ska vær enveis.

  SvarSlett

gode ord dør sist