torsdag 16. juni 2011

Panikkanfall

hadde nettopp tidenes panikkanfall. Anoreksitrollet tok full styring og forsynte meg med diverse tanker som for meg virket virkelig. Det var et helvete. Har aldri hatt et så kraftig anfall før. Noe så ubehagelig og fælt.
Anoreksitrollet kjemper hardt i mot nå... den kjemper for å få overleve. Jeg kjemper for å overleve. Hvem er sterkest? Hvordan kan jeg klare å være sterk hele tiden?
hvordan?
~Frida~

4 kommentarer:

 1. Uff, det der vet jeg alt om, panikkanfall er virkelig noe av det verste som fins! Men heldigvis går de over.

  Godt å høre at du har fått innvilget lufteturer osv! Sikkert bra vanskelig at vekta har gått så fort opp, men det førte jo heldigvis mange goder med seg, så jeg håper det er en motivasjon til å fortsette i retningen du gjør nå.

  Også kan du jo prøve å huske på det at jo mer du går opp, jo fler goder får du, og jo lettere blir det faktisk å være på A4! Selvfølgelig er det et helvete nå, men kanskje vil det gå greit med mye mer frihet, med permisjoner om dagene, gåturer på Ladestien og shoppingturer på City Lade - når du er kommet så langt kan det kanskje være godt å ha litt støtte og oppfølging rundt måltider, selv om de ikke har så mye kompetanse...

  Må bare si at det så fryktelig kaldt ut til deg... Til og med jeg frøs i jakke og jeans i dag... Jeg vet at anoreksien sier frys og forbrenn, men tenk å heller kunne gi seg over til velbehaget... Tenk om hele dagen kunne dreid seg om å være snill med seg selv heller, å tillate seg å ligge henslengt i sofaen med varmeflaske og pepsi max. Jeg merker i hvert fall selv at når jeg en sjelden gang gjør små framskritt, så er det dette som gjelder: være snill med seg selv!

  Tenker på deg, Frida <3

  SvarSlett
 2. Ikke rart, jo mer den innser at slaget er tapt, jo mer desperat kjemper den. Selvfølgelig er det Frida som er sterkest, for når anoreksien viser såpass svakhetstegn at den må ty til panikkanfall for å få midlertidig overtaket, så nærmer du deg friheten fra anoreksien mer og mer!!!

  Luftetur er HERLIG!!
  nå gjelder det Frida, ta vare på muligheten til å kverke djevelen når den først ligger nede!!
  <3<3<3

  SvarSlett
 3. Snuppa mi, ikke tvil på dæ sjøl! Kjemp, kjemp, kjemp <3

  Gla i dæ, veit du!

  SvarSlett
 4. SOm lise sier, skulle ønske du kunne klart å være snill med deg selv. Unne deg litt mer klær, litt behagelig varme. Men det kommer etter hvert.

  Det er ikke din jobb å være sterk hele tiden. Det er derfor du i et sterkt øyeblikk har bedt om at de må ta fra anoreksien kontrollen. Du klarer noen sterke øyeblikk, og de du ikke klarer bør personalet være der for å støtte. De gangene du, Frida, er sterk, bruk de fornuftig. GJør som du har gjort, be om hjelptil å å trosse. For hver gang <Frida er sterk, eller får hjelp til å være sterk, brytes anoreksien ned. Vet du hva som trigget/utløste panikken? Hvordan har det å ha en rolig gårtur påvirket deg/Frida og anoreksien?

  Nå er det snart helg. Da får du kanskje besøk, flere turer ut og masse påfyll av motivasjon, styrke.

  SvarSlett

gode ord dør sist