onsdag 22. juni 2011

første dag fullført! hurra for meg!

Jeg har beseiret anoreksitrollet i hele dag!
Hvordan føles det? Herlig, lettende, godt, fantastisk!
Hvordan har det gått? De to første måltidene gikk overaskende bra. Middagen var et helvete. Kveldsmaten ligger i magen. Jeg har gjort jobben min i dag. Jeg har beseiret alle arbeidsoppgaver i dag.
Jeg bestemte meg for å ta en dag, ett måltid, en time i gangen. En arbeidsdag i gangen. Flere arbeidsdager med vellykkede og gjennomførte arbeidsoppgaver er skritt mot målet mitt. Det jeg har klart i dag er egentlig et mirakel. Jeg ble nærmest gjort narr av når jeg la fram forslaget mitt om at jeg ville begynne å spise selv.
Fra tvangsforing til fullt ansvar for å gi kroppen min næring. Jeg har klart en dag nå! og det føles godt.

Det har vært tøft. Det har ikke vært lett. Men jeg har bestemt meg. Dette skal jeg klare. Anoreksitrollet prøver seg hele tiden å bryte gjennom den store sterke muren jeg har bygd meg med tro,håp og kjærlighet,drømmer, viljestyrke og styrke. Den klarer det av og til, for den gir seg aldri. Jeg klamrer meg fast i muren min, og prøver og tette alle hull anoreksitrollet prøver å snike seg gjennom. Den prøvde hardt ved middagen i dag, men jeg klarte å fullføre, jeg klarte å takle angsten etterpå.
Alle sier at jeg har grunn til å være stolt av meg selv.
Vet dere? jeg er det.
For første gang på kanskje 4 år har jeg spist normal mengde mat og beholdt i en hel dag.
Det føles så godt. Endelig er jeg på riktig vei.

I morgen er det veiing og møte med legen igjen. Da skal jeg få frem alt jeg trenger. For nå trenger jeg å få smake på livet. Jeg trenger friskt innputt, friskt liv, friske dager. Jeg vil hjem på permisjon. jeg vil ut å se på livet. Jeg vil leve litt hver dag. Jeg er bare så gira! hehe...

i dag har jeg besteget fjell. Et fjell som jeg skal fortsette å bestige, til jeg kommer helt til toppen. Når jeg står på toppen av fjellet, er jeg fri! Da er jeg fri!
~Frida~

9 kommentarer:

 1. så bra, frida!!!!! :-) NO klare du det, ha trua!!!

  SvarSlett
 2. Herlig Frida!!
  Så utrolig godt å lese! Fortsett slik med den innstillingen der, og du VIL BLI FRI! :) <3

  SvarSlett
 3. Så bra Frida! :-D Gratulere med en vell gjennomført dag ! :) Stå på, dette går din vei :-)

  SvarSlett
 4. SÅ BRA FRIDA!!! Du må vær stolt av dæ sjøl no!!:-D

  SvarSlett
 5. herreguuud det er så SINNSYKT bra :DDD må bare GRATULERE!

  SvarSlett
 6. Så utrolig koselig det var å komme inn til deg i kveld, Frida! Ikke at det ikke har vært koselig tidligere, men... wooow! For en jobb du har gjort - og for noen kriger du har vunnet!!!
  Jeg kjenner jeg sitter her og smiler og bobler av stolthet på dine vegne, Frida. Jeg fortsetter å heie på deg - du er en skikkelig fighter. Sender styrkeklemmer til deg og ønsker deg en fredfull kveld. De beste tanker fra ~stilletrille~

  SvarSlett
 7. Fridaa, du e så flink! Kjenne æ sitt å smile når æ les det du har skrevve i dag å e kjempestolt på dine vegne:D savne dæ masse, og håpe du bare fortsette sånn som du gjør no. glede mæ t å sjå dæ igjen! stå på snuppa! <3

  SvarSlett
 8. jeg blir rørt av å lese bloggen din Frida, skal love deg at du hjelper mange der ute som er i samme situasjon, eller som er på vei inn, de snur nå og kjemper kampen sammen med deg. Stå på, vinn over dette forferdelige monsteret som prøver å ta deg, du er sterkere, jeg vet det!!! du er vakker på alle måter :)

  SvarSlett
 9. DU er min motivasjon! Du er helt fantastisk.
  Heier på deg, Frida. Det vet du!!!! <3
  Dette skal gå som smurt. Du kommer til å komme så vanvittig bra og styrket ut av dette - det er jeg HELT sikker på!!
  Stor klem <3

  SvarSlett

gode ord dør sist