torsdag 16. juni 2011

spørsmålsrunden åpen en dag til.

Jeg avslutter spørsmålsrunden i morgen. så nå er det bare å spørre i vei om hva det måtte være;)
~Frida~

2 kommentarer:

 1. Du skrev i et tidligere innlegg at du har tenkt å skrive og gi ut en bok. Er det en seriøs tanke? Jeg syns i alle fall at det er en kjempegod idé! Det å bruke det negative, og omgjøre det til noe positivt. Du skriver godt, og det du skriver om er rystende og river nærmest i innvollene mine. Tårene mine trillet ukontrollert en dag jeg leste et av innleggene dine.

  Har du begynt å skrive boka, eller skal du vente til du blir frisk? Jeg ville anbefalt deg å begynne allerede nå, om du ikke har begynt. Det at du skriver om det, nå som du er midt oppe i det, vil gjøre skildringene fra akkurat denne perioden godt.

  Hva har du tenkt å skrive? Vil det bli som en dagbok fra de mørke tidene dine? Tenker du å gi den ut når du er frisk, for å vise andre som sliter med spiseforstyrrelser at det går an å komme seg gjennom det? Kanskje du har vurdert å skrive en fiksjonbok, med input fra ditt eget liv?

  Lykke til i alle fall :-)

  SvarSlett
 2. - Var du åpen om spiseforstyrrelsen mot Lars med en gang? Eller viste han det fra før?
  - var det mange som viste at du fortsatt led av spiseforstyrrelse for 1-2 år siden?
  - Da du prøvde å kvitte deg med spsieforstyrrelsen ved å ta rensekur, merket de i rundt deg at du ble mer og mer syk? Eller holdt du det hemmelig?


  Beklager hvis spm. er direkte, forstår om du ikke vil svare. Heier på deg, Frida!

  SvarSlett

gode ord dør sist