tirsdag 7. juni 2011

tvang tvang og atter tvang

Jeg er så forferdelig fortvilt. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.
Nå blir alt gjort med tvang. De nekter meg å kaste opp og trene. De nekter meg å røre meg i det hele tatt.
Det neste blir vel at jeg må ligge i sengen hele dagen.
Jeg mister meg selv. jeg er så sint. Jeg er så utrolig sint og fortvilt. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å takle alt dette. Det er så utrolig vanskelig. Jeg klarer ikke å være frida lenger. Jeg klarer ikke å fokusere på målet mitt. jeg klarer ikke å tenke positivt eller konstruktivt. Anoreksien tar alle tankene mine.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.
Jeg trenger motivasjon. Jeg trenger å vite at det de gjør er riktig, for nå føles alt som et rent helvete.
~Frida~

8 kommentarer:

 1. Hva skal til Frida, for at du skal få igjen motivasjonen? Og hva mener du de på Østmarka skal gjøre? Det virker litt brutalt kanskje, at du ikke får gjøre noe som helst, men ville det vært bedre for DEG om du hadde ansvaret? ville DU klart å finne en vei, eller ville det vært anoreksien som hadde styrt? Slik som situasjonen er nå er jeg ganske sikker på at det ville vært anoreksien.

  Har du foresten noe samtaleopplegg?

  Kjemp kjære du, kjemp <3
  Mari

  SvarSlett
 2. Det er ikke deg selv du mister, Frida. Det er anoreksien.
  Det er vondt å miste (det man tror er) holdepunktet, redningen i livet, og at du sliter nå er virkelig ikke rart.
  Spør som anonym; hva skal til? Hva ville vært den beste behandlingen for FRIDA?
  Stå på, lille venn.

  SvarSlett
 3. Kjære Frida! Jeg er tom for ord, jeg leser hva du skriver, og jeg skulle ønske at du klarte å finne lyset igjen! Jeg har virkelig tro på at du skal vinne denne kampen, for du har vist at det ikke mangler motivasjon, det er bare vanskelig å finne den!

  *styrkeklem*

  SvarSlett
 4. du må bare fortsette å kjempe, de som jobber på Østmarka er der for å hjelpe deg, selv om du føler at ikke alle metodene de bruker er like gode. Så fort du kommer opp i vekt vil det bli enklere for deg og kroppen din å kjempe igjen, dette skal du klare!

  SvarSlett
 5. Du har så mye å leve for, Frida! Alle som elsker deg, og har trua på deg. Kom igjen, kjemp. Du skal klare det! Du vet hva målet ditt er. Skulle ønske at det å leve livet igjen, var nok motivasjon.
  Stå på!

  SvarSlett
 6. Frida! Det er dette de MÅ gjøre! De gjør dette for at DU skal få leve igjen! Uansett hvor jævlig det er, uansett hvor uoverkommelig det kjennes - det er dette som trengs. Akkurat nå. Og jeg synes den kommentaren oppi her sa det fint: Det er ikke deg selv du mister, det er anoreksien! Og sånn som du tviholder på den, glemmer du rett og slett deg selv oppi det hele. Men du er der. Akkurat nå må de bare tvinge deg til å slippe den trygge linen din og svømme mot land. For du skal ut av dette nå! Det eneste personalet på Østmarka gjør nå, er LIVREDNING! Det vil bli bedre, kjære deg. Hold ut!

  SvarSlett
 7. Stå på Frida ! mange e rundt dæ og heie på dæ i den tunge kampen. <3 du ska klar herre å det gjør du ! :) Masse lykke te

  SvarSlett
 8. Enig med dem over her. Det e sånn det ska vær! Æ syns det va utrolig godt å hør at legan har tatt kontrolln, dem hjølpe dæ gjennom det her. Det e no du må samarbeid! Dem vil dæ alt godt! Sjøl om det føles helt forferdelig no, så vil du få nå ut av det seinar. Vent å sjå, det vil bli så myyyy bedre. Får itj sagt det nok: Love you! Tenke på dæ, bekymre mæ for dæ sjøl om æ veit du klare det.:)
  E så enig med dem oppi her som si: et er ikke deg selv du mister, det er anoreksien!
  Husk det!
  <3

  SvarSlett

gode ord dør sist