torsdag 5. april 2012

update

må vel gi en liten oppdatering.
Jeg kjemper meg gjennom dagene. Jeg følger planen. Jeg spiser alt jeg skal.
Anoreksien brøler og gjør alt den kan for å felle meg nå. Angst, brølinger, stemmer, skikkelser, trusler.
Den forteller meg hvor skitten og uren jeg er, og tvinger meg til å gjennoppleve minner som gjorde at denne skittenhetsfølelsen kom. Men likevel, gjennom tårer og smerte, følger jeg opplegget.

jeg sliter veldig med angst. psykogene anfall kommer ofte nå, så er det epilepsianfall i tilegg.
Men jeg står i det, jeg møter angsten og holder ut.

natt til tirsdag var det så ille med stemmer og brølinger at jeg var på min gamle avdeling akuttpost 4 en natt. Pga av leverskader kan jeg ikke bruke så mye medisiner som kan hjelpe meg akkurat nå. Så jeg kjemper og kjemper, dagen lang.

Jeg er veldig trist. Det er påske. Jeg skulle vært på oppdal sammen med resten av familien og koset meg.
istedet har jeg dette. Det er så tungt.

Jeg skjønte dette ikke kom til å bli lett, men det frister noen ganger å gi opp.
Men jeg gjør det ikke. Jeg gir ikke opp. Jeg prøver å fokusere på at all denne smerten vil være verdt det. og når jeg ser på mine medpasienter gir det meg håp. De er fantastiske. Jeg kommer dit jeg også.

ellers vil jeg ønske alle en god påske.
~Frida~

11 kommentarer:

 1. For Guds skyld,ikke gi opp.

  SvarSlett
 2. Tror alle synes du er virkelig flink nå! Hvis det kan hjelpe deg så er det masse godt å spise som IKKE er ryvita :)) Så lenge summen kalorier er den samme kan du kanskje tillate deg litt mer variert kost? Og ha det bra med deg selv også med et litt mer utvidet kosthold?
  Takk for at du oppdaterer.Fortsett det gode arbeidet ditt. Hvis du skulle få lyst på dessert eller noe å kose deg med er tyrkisk yoghurt med flytende honning rørt inn helt nyyyydelig! Lykke til! :))

  SvarSlett
 3. Tenker på deg hver dag Frida. Jeg er stolt av deg.

  Påske klem <3

  SvarSlett
 4. Forstår godt at du vil gi opp iblandt,men du gjør det ikke.Det er et tegn på at du er sterkere enn det du tror.
  Prøv å tenk at du invisterer påska til resten av ditt liv.Du får utallige mange andre påsker senere,men jeg skjønner at det er kjipt.Tror ikke det hadde vært så lurt å dra hjem i påska,og det hadde du sikkert ikke fått lov til heller.
  Dette greier du,selv om det er et helvete iblandt.
  Jeg har troen på deg Frida:)

  Klem&LOL,Anita:)

  SvarSlett
 5. Det er 100% forståelig og naturlig at du føler for å gi opp iblandt... Og det er jo helt " lov" , så lenge du lar det være følelser og ikke lar det få bli til handlinger.

  Håper du får en så fin påske som mulig i den situasjonen du er i. Og husk; det er ikke alltid rettest det som er lettest! God påske :)

  SvarSlett
 6. Du er RÅsterk!! Heier og tenker så mye på deg! Ønsker så veldig at du kan klare dette. Stor klem!!

  SvarSlett
 7. du vet at epilepsi blir værre av lite næring?

  SvarSlett
  Svar
  1. Et lavkarbo-kosthold med lite sukker og stivelse og med mye fett, gjør at folk med epilepsi får redusert anfallene og noen får ingen anfall i det hele tatt. Det er vitenskapelig bevist. Mange kan gradvis redusere medisineringen for epilepsi. Andre kan kutte ut medisinene helt....

   Slett
 8. Forskjell på lavkarbo og ingen kalorier...

  SvarSlett
 9. Her er det ikke snakk om lavkarbodiett eller ikke.Når man er under behandling av anoreksi,SKAL man og må man ha karbohydrater,fett,proteiner,mineraler og vitaminer.
  Mindre sukker enn vanlig og karbohydrater vil trolig gjøre anoreksien verre.Det skal ikke være sånn at en anorektiker ikke skal kunne spise det ene eller andre.Kroppen trenger alle de stoffene.Det viktigste nå er å overleve/bli frisk av anoreksien,så får epilepsien komme i andre rekke.Frida er ikke innlagt pga.epilepsi.

  SvarSlett

gode ord dør sist