onsdag 6. juli 2011

ambivalent

Jeg er så utrygg. Jeg føler på meg at noe holder på å skje. En intens uro og angst bygger seg opp inni meg, men jeg vet ikke hvorfor eller hva det er. Jeg er redd. Reddsel for å falle tilbake. Reddsel for at ting skal bli slik for alltid. Reddsel for å aldri finne troen og håpet tilbake når jeg mister det. Reddsel for å miste meg selv.

Anoreksitrollet er stort og sterkt, og gjør mye motstand. Jeg er ambivalent og har delte følelser og tanker om alt. Jeg blir så forvirret av det. Jeg vet ikke hva som er reelt eller ikke. Er jenta jeg ser i speilet slik som jeg ser henne? Er det mye smør på brødskiva? har jeg lagt på meg? Ønsker jeg å ta imot hjelp? Vil jeg opp i vekt?
JA NEI JA NEI JA NEI!!! VET IKKE... Det er et evig slit å ha det slik. Anoreksien tvinger meg til å lure og trikse med maten, kaste opp, trene... jeg vil ikke. Men den kontrollfølelsen jeg får ved å gjennomføre handlingene gjør meg rolig. Da er anoreksitrollet fornøyd, og kan gi meg fred. Hvis jeg kjemper imot det, blir det er såkalt anoreksistraffhelvete med uro og angst. Hva er jeg redd for? Anoreksien er ikke en person som kan skade meg. Jeg har mange folk som vil hjelpe meg her, så hvorfor ikke være ærlig og ta imot hjelpen og la de kjempe med meg. Jeg er så forvirret. samtidig er det så mye jeg så gjerne skulle ha fortalt, som kan hjelpe meg, men som jeg ikke klarer å formidle. Jeg skammer meg over det. Jeg kjenner på skam. Hvorfor?
~Frida~

2 kommentarer:

 1. Hei Frida :)
  Har lest litt på bloggen din å lurer på om du kanskje har gjort anoreksien litt stor og uovervinnelig når du kaller den et troll?? Kanskje hadde det vært en ide å kalle den noe annet - mye mindre og lettere å kjempe mot, for å psykisk få overtaket?
  Heier på deg!

  SvarSlett
 2. Hei Frida!
  du skal ikke skamme deg over noe som helst! Føler du for å skrive ting så gjør det, du vet det er mange som heier på deg vettu :) Stå på videre, Frida vinner tilslutt!

  SvarSlett

gode ord dør sist