onsdag 6. juli 2011

riktig og feil fokus?

Jeg merker jeg sliter mye med å ha riktig fokus for tida. Jeg rives i anoreksitrollets retning, og orker ikke lenger å kjempe imot. Jeg faller i dens feller hele tiden. Veien er full av hull nå. Og jeg har bind for øynene. Jeg ser ikke gevinsten og lyset som ligger langt der fremme å venter på meg når jeg har fullført veien. Jeg ser ikke alle hendene som strekker seg til meg og vil veilede meg bort fra hullene. Jeg hører ikke heiagjengen min, fordi anoreksitrollet brøler så høyt. Jeg bare faller og faller og faller i hull hvor depresjoner, angst, uro, anoreksi og skam herjer meg i stykker og tapper meg for styrke og mot til å reise meg igjen.

Jeg ønsker så inderlig å finne riktig fokus. Jeg ønsker virkelig det. Jeg ønsker å stå opp hver dag, klar for å gjøre arbeidsoppgavene mine, jobbe med motivasjon, rose meg selv for jobben jeg gjør, få gulerøtter som får Frida til å ville fortsette å kjempe, kjenne mestring, samarbeide og ta i mot hjelp fra de som vil hjelpe meg her, legge meg om kvelden og tenke at nok en arbeidsdag har ført meg ett skritt i riktig retning. ett skritt nærmere frihet og friskhet og målet mitt.

Men det virker liksom som om de ikke gjør så mye for å hjelpe meg her heller. Kanskje er jeg for dårlig til å si hva jeg trenger. Jeg trenger at Frida heies fram og fullfører jobben. jeg trenger støtte og omsorg. Jeg trenger å bli påmint hvorfor jeg gjør dette og motivasjon. MASSE MOTIVASJON! jeg trenger å godta at kroppen min forandrer seg. jeg trenger å være trygg på at maten jeg spiser kun gir bensin til å fungere, og en vektøkning på 0,7 kg i uken.

Jeg får liksom ikke til å begynne. Jeg bare utsetter. Jeg vet ikke hvor jeg befinner meg, hvor jeg vil, hva jeg gjør, hvorfor jeg gjør som jeg gjør. jeg har ikke kontroll. Jeg kjenner skam. Jeg kjenner nederlag fremfor seieren. Jeg er trist og motløs. Hvordan skal jeg klare å finne styrke til å endre tankegangen min og finne det fokuset jeg ønsker? JO, jeg må BESTEMME MEG for det!
~Frida~

1 kommentar:

  1. sjekk innboksen din på Facebook, kjære ;*

    LDS

    SvarSlett

gode ord dør sist