fredag 15. juli 2011

frisk-veien

Jeg er lettet. Jeg har virkelig kommet igang ordentlig på frisk-veien nå.
I går brukte jeg hele dagen på å hvile meg og samle krefter til en ny dag i dag. Jeg klarte å spise alle måltider selv. til og med middag(!) Maten ble beholdt og treningstvangen trosset. Jeg takker min kjære mamma for all støtte i går, og en meget ivrig, herlig og fantasisk kontaktpleier som virkelig har støttet meg og motivert meg.
Hun har laget et belønningssystem som går ut på at for hver gang jeg oppnår et mål eller trosser en tvangstanke får en strek. 10 streker gir et klistermerke. Når 6 klistermerker er nådd får jeg dra på SPA :-D
Det hjelper. Det hjelper å tenke på at for hver gang jeg ikke kaster opp, ikke trener etc er jeg et skritt nærmere delmålet med SPA. I løpet av en dag kan jeg "tjene" 20 streker faktisk.
Hun har også laget en ny "Frisk-veien"-plakat til meg. Jeg setter utrolig pris på alt hun gjør for meg.

Det jeg har klart de i dag og i går er jeg litt stolt over. Jeg har kommet over ei kneik, men det føles heldigvis lettere nå. Jeg har begynt på veien min. Og lettelse-følelsen er der.

Utfordringen er å holde riktig fokus i helga. Unngå å høre på spiseforstyrrelsen og heller be om hjelp når tankene blir sterke og dominerende. Jeg skal bli frisk nemlig.

~Frida~

2 kommentarer:

  1. Så bra Frida! Stå på, herre klare du:) E innom hær å følge m dæ kvardag:)

    SvarSlett

gode ord dør sist