søndag 10. juli 2011

om helga, update og mandag

Denne helga har vært tøff. Jeg har slitt mye med spising. Både den ene og andre veien.
Skammen og uroligheten har vært konstant. Jeg føler at jeg har mistet all kontroll. Jeg føler at anoreksien og bulimien tar over og styrer og river i meg, og bare fyller på med angst og uro. Jeg er bare så forvirret og urolig. Jeg føler at jeg har mistet grepet og kontrollen på alt. Skammen over at jeg har en del bulimiske tendenser igjen er stor, og er vanskelig å skrive så mye om. Nadia har beskrevet skammen veldig bra i dette innlegget. 
For meg er det vanskelig å fortelle noe om det nå. Jeg er for forvirret.

I morgen er det veiing og møte. Jeg vet at det imorgen vil bli mange endringer i forhold til behandlingsopplegget mitt.Dette er noe jeg ønsker selv. Rammene rundt meg er for løse til at jeg kan klare å ta kontroll over spiseforstyrrrelsen selv nå. Jeg trenger mere hjelp. I helga har jeg kun fått sondemat, og har nesten ikke gjort annet enn å overspist og hengt over doskålen. Jeg er så forvirret. Jeg trenger mere hjelp, og jeg må si jeg nærmest gleder meg til at kontrollen blir tatt i fra spiseforstyrrelsen. Den river og sliter i meg.
Det er en tøff kamp, men jeg vet det er verdt å kjempe for. Jeg kjemper jo for å få livet.

Det har også blitt litt snakk om levanger i det siste. Plassen er der og venter på meg. Jeg må nå 46 kg. det er 6 kg. Det må jeg klare!
~Frida~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

gode ord dør sist