tirsdag 19. juli 2011

rundkjøringen

Se for deg at du kjører i en rundkjøring dag inn og dag ut, rundt og rundt. Den ene veien du kan kjøre mot er anoreksiens vei. nedover altså, som til syvende og sist vil ende med døden. Den andre veien du kan kjøre mot er en ny bulimisk hverdag. Det er flere slike veier som er spiseforstyrrelsens veier. Så er det en vei mot livet.
Hver gang du passerer avkjørselen til livet går det ekstra fortere fordi det er flere ting som drar deg mot de andre  avkjørslene. Du vil ta av og kjøre mot livet, men kjører likevel bare rundt og rundt i rundkjøringen.

Ville du ikke blitt forvirret?
hva skal til for at jeg skal ta et valg?
~Frida~

4 kommentarer:

 1. Neste gang du passerer avkjørselen, så se godt etter. Litt lenger bort i avkjørselen er det ett lys. Livets lys. Hvordan ta av dit? Med viljen. Med viljen svinger du av mot livets lys. Du har sagt det selv, hvor mange runder til orker du? Lyset venter på deg. Følg det. Fordi du kan <3

  SvarSlett
 2. Jeg tror man må tørre å tråkke litt utenfor veien,for det er jo mulig det ligger en sti godt gjemt bak noen trær,som ikke kan ses med mindre man ser godt etter...Take a better look when you're out driving :) Gå ut av bilen og gå en tur...

  <3

  SvarSlett
 3. Ser for meg at du sitter på et tog og ser på at livet og dagene passerer.. Frida- du skal ikke være passasjer lengre, du må våkne å se at du er nødt til å kjøre dette livets tog! :-) Ikke utsett det mer, hopp fram og ta kontrollen! Lykke til på livets vei!

  SvarSlett
 4. Vel.. Kan du ikke lage en liste... For/mot døden og livet? Om du ikke velger en vei, er du autimatisk på vei mot døden. Det er ingen rundkjøring, du kan ikke sette kroppen på vent, den er litt mer komplisert enn det.

  SvarSlett

gode ord dør sist