lørdag 10. september 2011

update

hei alle sammen. først vil jeg bare si tusen takk for så fine svar på de forrige innleggene mine og så god støtte.
Så beklager jeg at jeg ikke har skrevet på noen dager. Jeg har hatt en veldig tung periode og har det veldig tøft  for tiden. *Mye har skjedd og mye må skje. Jeg er forvirret og redd og anoreksien kjemper hardt for å få styre meg og mine handlinger.
Jeg vet ikke hvor mye jeg skal utdype i hva som har skjedd de siste dagene. Jeg tror det er lurt å ha fokus på fremtiden nå. Men jeg vil dere skal vite at alt går litt bedre nå, og at jeg blir godt passet på her jeg er. Fokuset den neste uken er å komme igang med ernæring igjen, noe jeg sliter enormt med pga angst og uro, gå opp i vekt igjen, stabilisere humør og psyke.
Jeg er veldig langt nede igjen nå. Men det betyr ikke at jeg ikke kan reise meg igjen. Selv om det er et enormt tankekaos og impulshandlinger som ikke er bra for meg, får jeg god hjelp til å  fokusere på at ting SKAL stabiliseres. Dvs med eller uten mitt samtykke. Jeg klarer ikke å ta valg akkurat nå. Men jeg vet at når jeg får mer næring til hjernen, og kommer inn i en god rutine igjen, blir det bedre.
Jeg har det vanvittig tøft nå, men jeg skal komme meg igjennom det.

I tillegg har jeg fått vite at jeg har epilepsi, noe som skremmer meg. Anfallene jeg har opplevd har skremt meg skikkelig og gjort meg konstant redd for å få anfall. Det er så ubehagelig å forsvinne fra seg selv og miste all kontroll over kroppen.
Er det noen som har erfaring med epilepsi?
hvis noen har noen spørsmål er det bare å spørre i vet:)
~Frida~

7 kommentarer:

 1. Det kommer til å gå bra til slutt Frida, du e så sterk <3

  SvarSlett
 2. Fint å høre fra deg, men trist at du har det så tungt :(
  Er det pga. spiseforstyrrelsen du har fått epilepsi? Har hørt at oppkast og elektrolyttforandringer kan trigge sånt, er det det som har skjedd eller?

  Håper du får bedre dager fremover!

  SvarSlett
 3. Skjønner det har vært et skikkelig tilbakefall... Hvor mye vekt har du mistet på disse dagene??? Vær ærlig please....

  Googlet epilepsi og spiseforstyrrelser og det stod at dersom en har en er disponert for epilepsi fra før, kan nok en spiseforstyrrelse være med på å utløse krampeanfall. For lavt blodsukker i hjernen kan også utløse anfall. Et kosthold med mye fett har positiv effekt på visse typer epilepsi, ved at det kan forhindre anfall og redusere behovet for medisiner.
  Så da skulle du vel ha full uttelling på alle måter av å gå opp i vekt.... :)

  SvarSlett
 4. Når jeg var veldig undervektig hadde jeg epilepsiliknende besvimelser, men det gikk over av vekt økning... Håper du tar det som motivasjon...

  SvarSlett
 5. Jeg har vært så bekymret for deg Frida søte<3 Godt å høre at det begynner å gå litt bedre og at du blir passet på.
  Du skal klare dette, uansett hva som skjer så må du aldri gi opp! Sender deg styrkeklemmer<3

  SvarSlett
 6. Jeg har epilepsi. Etter forrige offentlige epilepsianfall utviklet jeg panikkangst med agorafobi fordi jeg er livredd for å få flere anfall. For meg er blodsukkerfall en utløsende faktor.

  SvarSlett
 7. Etter å ha levd et langt liv med SP kan jeg ut i fra erfaring si at det faktisk handler om å møte angsten og redselen for å komme seg videre i livet. Det er brutalt og hardt, men det må nok til. Da er det viktig at du hele tiden har noen å støtte deg til , og følges tett opp.Etterhvert vil du oppdage at det faktisk ikke er så ille å spise mat, og du kan gradvis rette fokuset mot det virkelige livet, som består både av sorger og gleder.Dette vil du klare etterhvrt Frida, lykke til . <3

  SvarSlett

gode ord dør sist