lørdag 21. januar 2012

plan i dass pga personalfeil

 På mandag ble det bestemt at jeg skulle følge kostlisten frem til torsdag, og hvis jeg ikke spiste noe, skulle jeg skrive hvorfor osv. I går hadde jeg samtale med legen og vi var begge overasket over hvor bra det hadde gått. Grunnen til å følge kostlisten selv om jeg hadde valget selv, var å innarbeide en indre plan på hva jeg bør spise, kan spise og i forhold til kalorier. Planen videre var at jeg videre skulle prøve meg litt selv å utfordre meg med ting utenfor kostlisten også. Noen dager er det lettere. I dag har jeg fks klart det kjempebra. Andre dager er det ekstra tungt, og kanskje like greit å tvinge i seg litt knekkebrød eller næringsdrikk. Men målet er at jeg skal kunne kjenne at kroppen min trenger mat, hvilke tidspunkter den trenger mat og hvor mye mat den trenger. Det var vi enige om, og at jeg måtte finne en måte som passet for meg og gjorde det best mulig for meg. Da kan jeg ikke følge en liste hele livet. Vi ble enige, og jeg ante ingen ferde. MEN dette ble ikke dokumentert noen steder. Så når jeg skulle spise kveldsmat i går fks synes jeg det var vanskelig med brødskive, så jeg ville heller h knekkebrød. Men det stod ikke på kostlisten. Dermed endte det hele med at jeg spiste to knekkebrød når jeg heller ville spise 4.
Jeg skrev brev til legen min om dette, men han kom dessverre ikke i dag. Jeg ble lovet at dette skulle bli ordnet opp i når jeg kom fra skolen. Men kveldsvakten visste ingenting om dette. Nå er vi tilbake til der jeg var på ONSDAG! jeg er så lei av å måtte gå frem og tilbake bare fordi noe ikke har blitt dokumentert. Jeg har kommet lengre enn jeg hadde på onsdag. Nå blir helgen noe helt annet enn jeg hadde forventet og hva den kunne blitt.


aaaaah, jeg blir så iiiirritert!

4 kommentarer:

 1. Det handler vel kansje litt om at de ikke har så mye tillit til deg ennå. Tilitt er noe du må opparbeide deg.

  SvarSlett
 2. Til deg over. Men alle mennesker fortjener å bli møtt med tillit!

  SvarSlett
 3. Man blir i utgangspunktet møtt med tillit, men når den brytes gjentatte ganger, så må den bygges opp på nytt :)
  Og nå vet jeg bare det Frida skriver her. Men utifra det så kan jeg forstå at det mangler tillit fra personalet sin side.

  SvarSlett

gode ord dør sist