torsdag 12. april 2012

jeg gir meg ikke

Det er tøft å være meg for tida. Jeg står virkelig på, og gjør alt jeg kan nå. Mer en jeg jeg noensinne har gjort. Men det er ikke lett å kjenne mestring når man har en motstander inni seg som vil straffe en.
Men jeg gir meg ikke. Jeg holder fortsatt ut. Det er et rent helvete. Jeg står i angst og kjenner på følelser. Det er helt forferdelig, men jeg dør ikke. konsekvenser har det, men jeg dør ikke.

hører jeg på anoreksien dør jeg. Fortsetter jeg denne kampen overlever jeg. Så enkelt er det.

Fordi jeg er jo Frida. Jeg skal jo danse og feste rundt på festivaler i sommer, jeg skal på Hitra med kjærersten min i sommer, jeg skal dra å bade og grille med venner i sommer, jeg skal reise på ferie, jeg skal jo leve.

Det er verdt å kjempe for. Det frister å gi opp, men aldri i verden om jeg lar denne sykdommen ta mitt siste åndedrag. ALDRI!
Jeg har forresten fullført alle måltider uten trening og uten oppkast i hele dag. 
BIG-TIME-SEIER!

~Frida~

4 kommentarer:

  1. da er det bare en ting å gjøre Frida... SLOSS!!!!

    SvarSlett
  2. Det gleder meg enormt at du er så fokusert nå. At du sloss for det du vil ha. Tror mange veldig imponert og veldig glade over det du skriver om i oppdateringene dine. Vi ønsker alle at det ikke skulle behøve å være en sånn kamp for deg, selvfølgelig gjør vi det. Det er kjempeviktig for deg å vinne DINE seire. DU blir sterkere for hver dag som går. Samtidig, for hver dag, blir anoreksien mer og mer frarøvet herredømmet sitt. Jeg gleder meg sånn til sommeren, da du skal være fri fra anoreksien, kose deg med de du er glad i, leve et liv slik du ønsker deg. Gi aldri opp. Du er så elsket. Klem, Nahema

    SvarSlett

gode ord dør sist