mandag 7. mai 2012

alt gjør så vondt

Alt gjør så vondt inni meg.
smerten er angst, lengsel, sorg

angst for følelser,angsten selv og endringer, og for å mislykkes.
lengsel etter livet, frihet, fri, kjærlighet, venner, skole, livet
sorg over å være frarøvet livet, og måtte kjempe for å få det tilbake.

alt gjør så vondt
men hvor er tårene?
~Frida~

7 kommentarer:

 1. Det virker som du har en flott familie som stiller opp for deg. En flott kjæreste. At verden rundt deg er der og klar til å ta i mot deg. Men du velger det bort alt dette. DU velger det bort.

  SvarSlett
 2. Anne Grethe Opland7. mai 2012 kl. 23:00

  Hold ut og stå på Frida, du finner veien tilbake <3

  SvarSlett
 3. Ps. Ønsker deg alt godt, og håper du vil arbeide ordentlig og seriøst for fremgang og for bli frisk. Som sagt: Du har et liv som venter på deg. Men det er bare du som kan velge. Og for hver dag du velger det bort har du mistet en verdifull dag av livet ditt. En dag som aldri kommer tilbake. ÅR som aldri kommer tilbake. Hver dag er valget ditt. Og ditt alene. Tenk litt over det. Alle ønsker det beste for deg og jeg skriver ikke dette med vonde hensikter, men jeg tror ikke det er hjerter og klemmer som skal til alltid. Lykke til!

  SvarSlett
 4. Tårene kommer når du tillater dem å komme.

  <3

  SvarSlett
 5. Synes det er litt vondt å lese at noen skriver at du "velger" bort å miste en verdifull dag av livet ditt,for jeg vet at det er så lett å tenke at "alt er min skyld".Både med tanke på sånn som ting har vært for lenge siden og sånn som ting er nå.Det med å slite med en alvorlig spiseforstyrrelse eller har andre former for problem,er det noe man velger.Ihvertfall ikke bevisst.Og da kommer det enorme behovet for å kontrollere de fryktelig vanskelige følelsene.Med å ikke spise,kaste opp,trene,selvskading mm.Og det gjør at det kjennes bedre for en periode,til man kommer dit at man innser selv at det ikke fungerer.

  Jeg og mange andre vet dette Frida,og du selv vet det.
  Men det å få til å gjøre noe med det,er det vanskeligste.

  Selv om det er noe jævligste man må gjennom,skal du vite at vi er så mange som har troen på deg Frida,og at du når målet ditt om at ting skal bli bra og få til å nå målene dine.

  Lot's of love,Anita:)

  SvarSlett
 6. Jeg er litt enig med flere her. Men vil iallefall si at det virker som det er en fremgang med deg nå som ikke har vært der før. Og det er kjempepositivt! :))

  SvarSlett

gode ord dør sist