mandag 22. oktober 2012

fresh start

Nok er nok. i går var og blir i går og i satte jeg ned foten, slik at dagen i dag skulle bli noe helt annet enn i går og alle dagene før det. som sagt, nok er nok. Jeg orker ikke å bli styrt av sykdommen på lik linje som jeg har gjort de siste ukene. bulimi, selvskading, sult osv. følelsene mine har vært som en berg og dalbane. jeg har vært ustabil som fy, og det har vært utrolig slitsomt. Jeg har brukt all min energi på destruktive måter. Da jeg satte ned foten bestemte jeg meg for å bruke all energi på å bedre dagene mine. Ja, det ville bli tøft, men det vil bli lettere og bedre og jeg sterkere. Så jeg satte meg ned å tenkte på alt som sliter meg ut. Overspising og bulimi er det største og skaper mest kaos og følelser, så der måtte jeg stabilisere ved å spise etter en kostliste. tiden måtte gå til noe, og da tenkte jeg på hva jeg hadde lyst til. Jeg har kjempelyst til å fylle dagene mine med skole og sosiale ting, så da fikset jeg det.
selvskadingen har jeg nulltolleranse for nå. Nå skal jeg bruke de rundt meg når angsten overstiger punkter jeg mister kontroll. hendene rundt meg er mange, det er bare for meg å ta tak i de.

Så i dag mine venner. I dag er det mandag, ny uke, ny plan, nye mål, osv..
Resultatet av denne dagen er fantastisk. Jeg stod opp i morges, dusjet og stelte meg. Så spiste jeg en sunn og næringsrik frokost. Jeg dro derretter til skolen. Der gikk det kjempebra. Det var virkelig herlig å gjøre noe annet enn det jeg har gjort. sosialt og masse friskt liv. Det gjorde susen. Jeg var glad og er glad. Til lunsj dro jeg tilbake på DPSn og spiste, og hadde en kort samtale med behandleren min og kontakten min. De var kjempeglade på mine vegne på alt jeg har mestret.
For å gjøre enda mer nye ting dro jeg til frysøren og fikk en makeover. Jeg er totalt forandret. Alt slitt hår er erstattet med en moderne, kort og fargerik tøff frysyre. Jeg tok også hull i øret og nesen. Jeg ble kjempefornøyd. Det er herlig å få shinet seg opp litt. jeg har fortsatt en god del arbeidsoppgaver igjen i dag, men jeg har en plan og skal forholde meg til den.
~Frida~

6 kommentarer:

 1. Oi, se der du, for en omvending! Der kom den lysten og livsgnisten tilbake vettu :) Du har det i deg, du har også motet og styrken du trenger for å gjennomføre, så stå på videre <3

  SvarSlett
 2. hvor er bildet av den nye looken da Frida? =)

  flott du har mestret =D

  SvarSlett
 3. Når alt er som mørkest,blir det til slutt lysere.Det er nok veldig bra at du har skolen innimellom,for da får du jo fokuset over på noe helt annet.Du kommer til å komme til de målene du ønsker,du må bare gi det mer tid.For tid tar det.Kan skrive under på det.
  Jeg vil også gjerne se bilde av den nye looken:)
  Hvordan ser en vanlig dag ut for deg på dps'en?
  Samtaler,smører du maten selv,oppfølging under/etter måltid?

  Klemmer fra meg<3

  SvarSlett
 4. Legg ut bilder av den nye frisyren ;D

  SvarSlett
 5. Hei :) Jeg så deg bare på Østmarka et kort periode for noen uker siden. (Innlagt på samme post, a4). Jeg synes du har et enormt mot, som skal prøve på egen hånd (for det er jo det man gjør på en dps), selv om man har støtte. Men har du slått fra deg tanken på Levanger helt? Eller er det noen annen grunn til at du ikke skal dit? Klemmer til deg. Fortsett å stå på! :)

  SvarSlett

gode ord dør sist