torsdag 10. april 2014

RIP hunden min

kjære gode snille hunden min <3

kjære keiki! Jeg glemmer aldri den gangen jeg sliten og trett kom tuslende hjem fra skolen, og du kom løpende med dine søte små labber i mot meg. Du var så nydelig! Og du gjorde livet mitt bra. Du ble lekekameraten min, vennen min og du lyttet til meg uansett hva som kom ut av meg. Du ble min beste venn. Jeg tok deg med på tur, og du tok meg med på tur. Bare jeg sa ordet "tur" oste det glede av deg. Du elsket tur...
Men så ble jeg syk, å måtte forlate deg.. men innimellom kom du å besøkte meg og jeg kom hjem innimellom. gjensynsglede!
Du levde i 11 1/2 år, og du var verdens beste venn. Du var sliten og trett nå, og ble syk i natt, så du måtte få deg en sprøyte slik at du skulle få slippe å ha det vondt. Det er forferdelig trist å miste deg, men jeg vet du har det bedre nå. Det var urettferdig at det skulle ende slik, jeg skulle gjort hva som helst for å få gått en siste tur med deg. Da skulle vi gått i skogen, slik at du hadde fått løpt rundt vilt og uhemmet slik du elsker. Jeg kommer til å savne deg. Du kommer alltid til å ha en plass i hjertet mitt kjære keiki.

sov godt, og god tur videre <3
jeg er glad i deg, vennen!


~Frida~

1 kommentar:

  1. Jeg har ikke ord, å miste en kjær hund er det verste i hele verden som noen sinne kan hende <3<3


    Tenker på deg

    SvarSlett

gode ord dør sist