mandag 16. juni 2014

vente vente vente streve

jeg ligger å tenker. Frem og tilbake. hva hvis? hva om? tankekverna går hele tiden. I natt har jeg ikke sovet noenting. Jeg lå bare på ryggen og filosoferte hele natten. helt til mørket gradvis gikk over til å bli lyst. helt til fuglene begynte å kvitre. hele natten lå jeg å delte mine tanker og bekymringer med fastvakta. Jeg tenker både på fortid og fremtid, og hvordan jeg skal lære meg å takle nåtid. Det er kanskje det viktigste.
Ting går veldig opp og ned som dere skjønner.. Men det jeg sliter med og har slitt med i helga har vært det å ta gode valg i forhold til mat. Jeg har kommet inn i en dårlig sirkel. jeg har kommet dit at mat og følelser henger sammen, og jeg bruker maten som et verktøy for å takle følelsene mine. Alt er svart/hvitt. Alt eller ingenting. Ingen mat og drikke eller mye mat og oppkast. Jeg jobber hardt med meg selv for å finne en middelvei. Jeg prøver å finne et sted i mellom der, med noe jeg kan leve med. Men det er vanskelig. hvor er den middelveien? hvor går mine grenser?
Maten er vanskelig...noen tips?

i tillegg venter vi fortsatt på rapporten fra ullevål. Det er et helvete å gå å vente og vente hele tiden. Jeg er så spent. hvorfor kan de ikke bare sende den? den skal komme iløpet av denne uka da, så da håper jeg inderlig at den gjør det også. Det bør den. Fordi jeg vil vite sannheten. jeg vil vite sannheten om mitt indre. Selv om jeg egentlig vet det, og at rapporten ikke kommer til å forandre så mye, så vil jeg vite hvilke setninger som står der. Jeg håper den kommer i morgen. Og jeg håper jeg klarer å ta gode valg i morgen. Jeg håper på en bra dag i morgen. Jeg trenger en bra dag.
~Frida~

9 kommentarer:

 1. Sannheten ligger i deg selv, Frida. Du må selv ta de valgene du vet er riktig for deg. Nå er du på DPS, du har kompetente fagfolk rundt deg, likevel velger du det som skader deg. da er det nesten bedre du drar hjem og skader deg hjemme og lar noen andre få plassen din.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ta deg en pære!
   Ja, det kan virke som om Frida trenerer behandlingen, men hun har da like mye rett til behandling som noen annen!
   Jeg har vært der Frida er nå, fastvakt, låste dører, angst og destruktivitet. Men vet du hva? Det snudde! Takket være folk rundt meg klarte jeg etter flere år å ta bedre og bedre valg. I dag er jeg mye bedre. Bor i egen leilighet, jobber og studerer. Dette hadde aldr skjedd om jeg hadde blitt sendt hjem med et "Sorry, du skader deg, noen andre får plassen din.". Nei, de holdt ut uansett hva jeg fant på. Hadde det ikke vært for hjelpa jeg fikk, hadde jeg vært død.

   Frida fortjener hjelp. Jeg tror hun kjemper, uansett hvor frustrert jeg blir til tider av å lese innleggene på bloggen, den samme runddansen om igjen og om igjen. Jeg tror hun kjemper, for hvis ikke hadde hun jo ikke skrevet det. Jeg tror hun VIL, men sykdommen er jo det hun kjenner.

   Jeg gleder meg til den dagen hun ser at verden der ute er mye mindre skummel enn den verden hun bærer inni seg er.

   Frida, jeg gleder meg for deg når du finner ut av det ♡♡♡

   Slett
 2. Kan dessverre ikke ha den svart/hvit tenkningen i forhold til næringsinntaket hvis du ønsker å bli friere fra sf. Kostliste med 4 hovedmåltider og evt. et par "mellommål" faste mengder til faste tider, og bare gjennomføre det uansett hvor jævli det kan føles . Ingen vidundermedisin, bare hard jobbing..noe du sikkert har hørt utallige ganger før ;)...lykke til!

  SvarSlett
 3. Utrolig dumt at du kaster vekk plassen du har der på selvdestruktivitet. Det virker litt som om du tar dårlige valg fordi du er redd for å ta del i livet, og ikke sykdommen. At du egentlig liker det hvordan du har det nå. Greit nok det, hadde det ikke vært for at du tar opp plassen til noen som faktisk har lyst til å bli bedre.

  SvarSlett
 4. Fineste Frida����

  Ta til deg de fine ordene med godhet bak og hev deg over de sure bitre som er gjennomsyret av sjalusi og misforstått bedrevitenhet.
  Noen av kommentarene over her er det slett ikke verdt å lese engang,de faller kun tilbake på personene som har skrevet dem og sier alt om dem men ingenting om deg.
  De kan umulig kjenne til hverken deg eller din type lidelse.��
  Jeg er rimelig sikker på at de som får seg til å skrive slike nedlatende kommentarer heller ikke har det bra med seg selv.
  Det er fint å kunne litt psykologi,men sosial kompetanse er virkelig ikke for alle.
  En vis mann sa: "det er ikke rart det er krig i verden, når de uintelligente er så sikre i sin sak ,mens de smarte er så usikre".
  Du vet, bombastiske, negative synsemeninger" kommer man sjelden langt med her i verden. Ingen med seg selv i behold tar slikt seriøst;-)

  Fineste Frida, du klarer dette også,selvfølgelig gjør du det��!
  Det er bare et spørsmål om tid, veien blir til mens du går,og du går i aller høyeste grad. Det er ingen krise å falle-så lenge du reiser deg opp igjen! Hvem orker å løpe maraton 24/7 uten pause?Dette er kun en pause. En pause som straks er over, da står du igjen -klar til å ta hode valg.
  Les den FINE kommentaren over,fra hun som har vært der du er nå. De dårlige negative uvettige kommentarene over er ikke engang verdt å lese ��.

  Hang in there Frida ��!
  Du kommer til å klare å ta gode valg igjen!

  Klem fra meg,en sykepleier fra østlandet ��  SvarSlett
  Svar
  1. Beklager Frida, Mr IPhone er virkelig utslitt.ingen av de trekantene med spørsmålstegn inni skulle egentlig vært der,de kom automatisk,ig passer seff ikke til setningene,haha����

   Slett
 5. PS:
  Rettelse: Mr IPhone er gammel,utslitt og alderssenil og ordnet så.mål tegn etter Fineste Frida helt av seg selv.Han tror han vet best men hans gylne dager er dessverre forbi.
  Beklager på hans vegne ,det skulle selvfølgelig heller vært hjerter eller utropstegn der,etter Fineste Frida,for det er det du er:
  En fin,vakker ung Frida!

  DS

  SvarSlett
 6. Hvilken rapport?

  SvarSlett
 7. Enn å skrive att hun ikke fortjener sin plass!!!!!
  Alle har dager som ikke er bra. Frida har slitt seg gjennom dager mange av oss aldrig kommer til å forstå oss på eller har klart å komme oss igjennom! tenk litt før du kommenterer!!

  Ceep on going frida. Har fulgt deg nå i 2 år. I know you can do it ��

  SvarSlett

gode ord dør sist