fredag 21. november 2014

timeout på A4

har hatt noen vanskelige dager i den siste tiden, og jeg kjenner at noe stort og både kjent/ukjent bygger seg opp. Alle varselsignaler er tilstede, og både jeg og behandler har en følelse på at noe kommer til å skje snart hvis jeg ikke tar en timeout nå. Så jeg må ta et valg. En timeout på A4 nå vil nok være lurt for meg, så da gjør jeg det. Jeg må svelge stoltheten min og lytte til de rundt meg som mener jeg trenger det. Det indre kaoset har økt litt de siste dagene, og jeg har heldigvis klart å vært ærlig om det. Det er bare da jeg kan få hjelp til å gjøre noe med det. Dette er veldig forventet. Jeg er sliten, det er mye som skjer i livet mitt nå, vi jobber med vanskelige ting, jeg eksponerer meg VELDIG ift spiseforstyrrelsen nå, så alle "angstene" mine kommer veldig sterkt frem nå. Dissosiering, anfall, dårlige valg, mye angst og uro...etc.
Jeg har kommet langt nå, og jeg skal være stolt over meg selv som har klart å jobbet meg så langt. snart begynner et nytt kapittel i livet mitt, så det er viktigere enn noensinne at det fortsetter på riktig vei. Alt annet ville vært veldig trist. Fordi er det en ting som er sikkert, er det at kroppen min tåler veldig lite, og tåler slettes ikke flere runder med det livsfarlige jeg har holdt på med tidligere. Så jeg har et tilbakefall å forebygge her. Jeg har ikke klart å manne meg opp til å dra dit enda, men jeg skal klare det. bagen min er pakket vertfall.

hele livet mitt ser jeg på som en reise. Den viktigste personen i livet mitt er meg, og alle dumme valg jeg har tatt på min reise, mitt liv, må jeg tilgi meg selv for. Det har vært mange dårlige valg, men jeg har klart å tatt så utrolig mange gode valg også. Det er det jeg må fokusere på. Jeg er slettes ikke bitter på alt jeg har vært gjennom, for det har gjort meg til den jeg er i dag, og endelig kan jeg si at jeg føler meg bra nok. Jeg er like verdigfull som alle andre, og jeg fortjener livet på lik linje som alle andre. Det er ikke alltid jeg klarer å tenke sånn. Det er veldig vanskelig når man har en stemme i hodet som forteller deg hvor skitten, fæl, uverdig og ubrukbar man er. Den har vært der en stund, og den bryter meg ned mange ganger iløpet av en dag, men jeg vet inni hjertet mitt at det den sier til meg ikke er sannheten. De som er rundt meg hver dag og støtter meg og gir meg gode ting i livet, det er de som forteller meg sannheten. Det er sannheten. Det er de som vil hjelpe meg på riktig vei, og det vet jeg.

....De rundt meg, de utenfor mitt nåværende kaotiske hode, råder meg til å ta en timeout, så jeg lytter til dem, og satser på at dette er et riktig valg på friskveien. Det er det beste alternativet, selv om jeg ikke liker det.

Så får jeg være på A4 noen dager, så får jeg starte med leiligheten min når jeg kommer tilbake.

Skal prøve å få svart på spørsmålsrunden snart nå.. beklager at det tar litt tid.
~Frida~

3 kommentarer:

 1. Jeg må bare si at jeg blir så imponert av deg! Håper du ser hvor bra det er at du kjenner til varslene som kommer og tar en time-out! Det er skikkelig power det!
  M

  SvarSlett
 2. Hei. Rydda i flyttelasset i dag, og kom over adressa for 2 år siden. Mente det var på anonymgruppa du nevnte at det var en sak om deg i den. Spurte i der i dag om noen visste hvordan det gikk med deg, ble linket hit.

  Er så godt å se hvor langt du har kommet. Og du ser så fin ut. Godt jobba! Vil tro det har vært en lang vei fra der du var i artikkelen, til der du er i dag.
  Lov med timeout. Bedre med pause enn flere skritt bak! :-)

  SvarSlett
 3. Syns det er bra du tar en time-out FØR det går riktig galt. Det står det respekt av kjærend du

  SvarSlett

gode ord dør sist