mandag 8. desember 2014

livet og skattene

livet er så vakkert, og så skjørt. Man vet aldri hvor lenge man har det. Man vet aldri hvor stor grad man har det. Det som er sant er at jeg fortsatt har livet, og selv om jeg har et vanskelig liv, er det fortsatt et liv. Det er for verdigfullt til å miste. Egentlig elsker jeg livet. Jeg husker det fra jeg var frisk. Og jeg husker det fra de øyeblikkene jeg har glimtet til mens jeg har vært syk. Når man har vært så alvorlig syk i så mange år, hvor livet og døden har vært like aktuelt, lærer man seg å sette pris på de små skattene i livet. Livet er vakkert og verdigfullt i seg selv, men skattene gjør det bare mer og mer vakkert. livet er  som et maleri. For at det skal bli fint, trenger det farger. fargene kan være en kjæreste, familien din, en klem, en hobby, små hverdagslige gleder. I et bilde er det både mørke og lyse farger, og slik er det i livet også.
Jeg skal ikke sitte å fortelle hva livet er, for jeg er verken en ekspert eller noe. Jeg har bare levd livet mitt. Jeg tror ikke det er noen oppskrift på hvordan livet er. Jeg tror det blir litt som man gjør det til selv, og så skjer det ting som man ikke kan kontrollere.både gode og onde ting.

I livet mitt har det skjedd veldig mange gode ting i det siste. Jeg har kommet utrolig langt det siste året. Jeg er så glad for det, for jeg har jobbet iherdig for det også. Nå skjer det virkelig ting, og det er så godt. Det største er kanskje at jeg har fått meg leilighet. I mange mange år har det vært utenkelig. Men nå har jeg klart det. I helga har jeg flyttet inn der, så nå kan jeg snart begynne å være der litt. Det blir godt å ha sin egen plass. I dag skal jeg på ikea og kjøpe min første sofa. mange fine skatter her nå ja. Nå er det en ny uke på gang her, så da er det bare å sette i gang. ny uke, nye muligheter.

~Frida~

3 kommentarer:

  1. Hei. Jeg leste et sted her på bloggen din at du føler deg skitten etter å ha spist. Jeg har også hatt følelsen av å være skitten, men kom så borti en blomstermedisin som heter crab apple fra Bach blomstermedisin, som fåes på heleskost. Etter e'n pimpetteflaske var inntatt over noen uker var følelsen ikke merkbar lenger. Etter noen år kom følelsen tilbake. Jeg tok da en ny flaske (utblandet). Anbefales!http://www.mostadmassasje.no/salongprodukter/bach/blomster-remedier-1-16/nr10-crab-apple/index.html

    SvarSlett
  2. Savner at du oppdaterer bloggen, og lurer på når du svarer på spørsmålsrunden. :)

    SvarSlett

gode ord dør sist