lørdag 15. august 2015

Jeg fikser det

I dag er heldigvis ting bedre. Opp og ned. Det må jeg regne med.
Jeg tror folk misforstår meg litt når det gjelder min motivasjon til Blakstad.  Jeg kommer til å gi alt. Det er forskjell på å ha dårlig motivasjon og det å grue seg. Jeg er supermotivert på å få en endring,men jeg gruer meg,SELVFØLGELIG. jeg skal jo inn i min livs kamp. Men jeg har troen. Jeg bryr meg ikke om dere anonyme som ikke har troen,for jeg har troen og jeg takker dere alle som støtter meg.

Jobben min fremover er å holde ting stabilt fremover,og det skal jeg faen meg fikse.
~Frida~

3 kommentarer:

 1. <3 Du gjør så godt du kan! Og mer kan man ikke gjøre. Og det skal gå bra!

  SvarSlett
 2. You go girl! Jeg tenker på anonyme kommentatorer som ansiktsløse spøkelseskladder. Hvem bryr seg om hva ansiktsløse spøkelseskladder sier? Det er lov til å grue seg før en så tøff behandling. Jeg vet du kan klare det :)

  SvarSlett
 3. Heihei! Har fulgt bloggen din litt her og der, og måtte bare lese meg opp på BET på Blakstad. Det blir sikkert kjempetøft som du sier, men håper du greier å senke skuldrene litt for de har hatt kjempegode resultater og det virker som de vet hva de gjør. Motivasjon svinger, sånn er det nesten alltid, især hvis man gruer seg - det hadde kanskje vært unormalt å ikke være ambivalent. Du kommer til å klare det. Det å vite "at nå må jeg, dette kan ikke fortsette og nå har jeg virkelig fått en gullsjanse", hjalp meg til å bli frisk etter over 10 år med alvorlig anoreksi. Som sagt, du kommer til å greie det og jeg tror at de på Blakstad BET ikke "gir opp" pasientene og at de i større grad tåler utfordringene de som kommer til dem har, kontra andre beh.tilbud som gjerne blir rådville og vettskremte av komplekaitet. Hold ut, så skal du se at det ordner seg til slutt- høres flåsete ut, men jeg tror det kommer til å stemme for deg. :)
  Hilsen Anna

  SvarSlett

gode ord dør sist