tirsdag 24. november 2015

En jentes mareritt- når håret faller av

Vil dele en litt arti historie med dere.
Dette er veldig typisk meg altså.
Jeg er jo en person som er veldig nysgjerrig på absolutt alt og skal prøve absolutt alt. Helst veldig impulsivt.
dette har blant annet gått utover håret mitt oppgjennom årene. Hehe
i sommer hadde jeg ganske rødt hår. Men var tilfeldigvis på butikken og fikk øye på blå hårfarge. Helt impulsivt tenke jeg at det hadde jo vært moro å prøvd.  Blått hår er jo råkul.  Så jeg slengte den oppi handlekurven. Resultatet av blå hårfarge oppå rødt hår ble brunt. Veldig skuffa.
men det tok vel en dag eller to før jeg kikket litt på frisyrer på nettet,og fant en som Jeg kunne få til med det lille jeg hadde av hår på hodet. Og denne gang skulle håret også blekes. Jeg satte i gang. Det tok fem Blekinge til. I prosessen var jeg både gul og oransje før det endelig ble blondt.

Håret mitt var rimelig slitt etter disse rundene med farging og bleking. En ukes tid senere ville jeg ha krøller igjen,så jeg dro til frisøren for å ta permanent.
Når vi var ferdige med å ta av alle rullene skulle jeg style håret. Det var da sjokket kom. Hver gang jeg dro hendene gjennom håret fikk jeg en håndfull hår med av håret. Det var bare å dra av håret. FOR ET MARERITT! Frisøren stod der med store øyner og følte seg skyldig. Jeg forsikret henne om at det ikke var hennes feil. Dette hadde jeg klart helt selv. Det var bare en ting å gjøre. Jeg måtte save av håret mitt.. piggkort ble det visst. Hooj. Er ikke dette en jentes verste mareritt.
Så det er grunnen til at jeg har gått med lue en god stund nå.hehe.
anyway. Mens jeg venter på at mitt hår skal bli langt igjen tenkte jeg å se på nettet om jeg fant en fin parykk.  Jeg er så sinnsykt lei av å gå med lue. Jeg kan jo heller ikke. Gå. Med lue i jula fks. Lue og finkjole passer liksom ikke helt sammen. Så nå har jeg bestilt meg parykk. Håper egentlig det snart blir moderne med parykk. Det er jo Så utrolig mye tøft, og finner du de rette nettsidene, er det billig også.
Jeg skal vertfall teste det.
Ville bare dele historien med dere. Hehe. Ha en fin dag.
~Frida~

4 kommentarer:

 1. Haha, synes så synd på håret ditt! Tror aldri jeg har sett deg med samme hårfarge/frisyre mer enn en gang =P Ikke begynn å ødelegge parykken da, kjøp deg heller flere ;)

  SvarSlett
 2. Tips:
  Den type hårfarge er semipermanent, så den farger ikke over annen farge. Ergo må du bleike først. Har gått i den samme fella sjøl.
  Når håret ditt er friskt kan du boltre deg i masse spennede farger. Selve de crazy fargene sliter lite på håret, i allefall de som de selger på Ragnaråkk og dragens hule.no det er blekinga som dreper håret så bruk shitloads med hårkur nå mens håret ditt vokser ut og knask B vitaminer.

  SvarSlett
 3. Haha, litt moro historie da, men sikkert ikke noe kul opplevelse, nei. Smiley til deg, Frida. :)
  Linnea

  SvarSlett
 4. haha, litt artig historie da, men sikkert ikke noe veldig kul opplevelse, nei. :)
  smiley til dæ, Frida :)

  SvarSlett

gode ord dør sist