fredag 27. november 2015

Jeg nekter å dø

Det var utrolig godt å komme tilbake til dpsn i gjen. Har vært her siden i går og alt har gått veldig bra. Det var veldig godt å treffe igjen teamet mitt og resten av gjengen på dpsn. Etter alt jeg har vært gjennom siden forrige gang jeg så dem, var det godt å komme tilbake. Jeg er mye på rommet mitt. Jeg er sinnsykt sliten. Kroppen min er sliten og hodet også.
Men jeg føler at jeg har en helt annen kontroll på selvskadingen nå, alt jeg har vært gjennom har virkelig vært en vekker. Den har fått meg til å innse at kroppen min er utrolig sjør og svekket og skadet etter et halvt liv med selvtorturering mot min egen kropp. Den har fått meg til å innse at hvis jeg skader meg igjen må jeg forlate kroppen min, forlate familien min som jeg elsker over alt på jord, forlate vennene mine som fortsatt etter elleve år står der og venter på meg. Alle vil at det som er igjen av en utherjet frida skal begynne å leve livet sitt, finne seg selv,  bli sterk, og følge drømmene mine. Og vet dere. Det vil jeg også. Mer enn noe annet.
Jeg nekter å dø nå. Jeg vil ha livet mitt og jeg vet jeg klarer å få det. Så jeg blir her på dpsn og eventuelt Østmarka av og til, til jeg reiser til Oslo for min livs største kamp. Denne gangen skal jeg vinne. Og jeg vet jeg får det til. Fordi jeg har bestemt meg. Jeg vil leve.
Jeg ligger mye å tenker. Bør jeg være bitter. Jeg har en haug med konsekvenser på kroppen min og i kroppen min etter et halvt liv med krig,  hvor krigen har foregått både inni og utenpå meg selv.
Per i dag bør jeg tenke at jeg er heldig som ikke er død. Ja jeg har nok klart å ødelagt hele buken og nå trenger stomi resten av livet. Men til å ha vært gjennom 57 operasjoner i magen, og med tanke på skadene, er det et mirakel at jeg er i live.
Og jeg har nå en enorm sjanse til å ta tilbake livet mitt eller skape et nytt liv når jeg er i Oslo og etter. Jeg nekter å dø.
Jeg gleder meg til jula. Håper jeg er hjemme i jula. Håper å treffe venner og kjente. Det blir bra.
Det var noen ord fra meg i natten.
Hug!♡♡♡~

1 kommentar:

  1. Anbefaler deg å lese bloggen til http://ingridanette.com

    Den hjalp meg mye når jeg hadde stomi. Dama er beintøff og viser at man kan klare alt og at livet er ikke ødelagt selv om man har stomi.

    SvarSlett

gode ord dør sist