torsdag 16. desember 2010

Jeg har en bra dag!

Dette har vært en rar dag, en rar, men veldig veldig BRA dag. Åj, så rart. Det føles godt!


Grunnene til at jeg har en bra dag i dag, er mange. Jeg gjorde fremføringen av presentasjon av praksisen min veldig bra. Jeg fikk masse skryt, og jeg tok det til meg. Det føltes herlig!
En annen grunn er at jeg har fått snakket ordentlig ut med ei god venninne av meg. Jeg har skrevet en del om henne tidligere. Det har vært enormt mye styr, konflikter og jeg har rett å slett følt at jeg har mistet henne. Men i dag kom hun til meg. Hun fortalte meg at hun i det siste har følt seg skikkelig "crappy". De folkene hun har vært sammen med, har påvirket henne negativt, og hun har rett og slett mistet all motivasjon til skolearbeid, forandret seg, vært i dårlig humør og hatt det fælt. Det var godt å høre det fra henne. Det var selvfølgelig ikke godt å høre at hun ikke hadde det bra, men det var godt å endelig høre at hun har innsett at hun ikke er en slik person. Hun er ikke en sånn person som er opptatt av status, baksnakker andre, tenker negativt om alt og alle og er sur. Nei, hun er faktisk helt fantastisk. Det som nå er fantastisk er at hun har innsett det. Hun har innsett at hun ikke vil være en slik person, hun vil være seg selv. Jeg følte virkelig at jeg fikk tilbake venninna mi i dag, og det fyller hjertet mitt mer enn noe annet akkurat nå. Jeg er så glad på hennes vegne.
Er det en ting som er sikkert, er det at INGEN har godt av å mengde seg med personer som kun vil påvirke og endre den personen man er, gjennom psykisk makt og negative holdninger. Det er ikke rart snuppa mi har vært i dårlig humør. Men nå er hun tilbake.
Det finnes tusenvis av personer der ute som er negative, negative, negative, og som gjerne vil dele det negative med andre. En ting å si om den saken. DET ER IKKE VERDT DET! uansett om det fører til at man blir populær, eller penere, eller får mer draget på gutta. Det er ikke verdt å være noen eller noe man ikke er. For da får man det ikke bra med seg selv. Og ingenting er verre enn det. Ingen ting er verre enn å ikke ha det godt med seg selv og være trygg. ! det er vi vel enige om?
Men det er vanskelig, fryktelig vanskelig. Vi har forskjellige holdninger og verdier i livet.Og da er det klart at vi får motstridende følelser om ting. Det er da man må sette på pauseknappen og tenke over hvem man vil være og hva man vil signalisere til andre. Holdninger! ubevisste holdninger eller bevisste holdninger påvirker hvem du er. De er en del av hvem du er. Tenk over det! Uansett hva vi er, så kan vi velge å forandre holdningene våre til ting. Men forandringer er skummelt, utrygt og vanvittig vanskelig. Sånn er det bare. Det er en del av dette livet vi har blitt tildelt.
Vi har alle et liv, vi har alle valg. Vi har alle rett til å velge hvem vi vil være og hvordan vi vil leve!

(vi har rett til å velge)


åj, hadde mye på hjertet i dag jeg... hehe..

Men tilbake til mine positive opplevelser i dag. Jeg har også en heftig diskusjon med mamma og samboeren når jeg kom inn døra fra skolen. Nei, det var ikke negativt. For jeg var fylt opp med gode følelser og var stødigere enn fjell. Så jeg sa mer enn gjerne meningene mine om alt i dag. Åh fy! så deilig det var. Diskusjonen endte med at jeg fikk fram mitt, og senket samboeren til mamma ned i gjørma. Men han fortjener å kjenne litt på virkeligheten og sannheten, og ikke minst MINE meninger om diverse ting.

Ja, det har virkelig vært en bra dag i dag. Og enda bedre skal den bli, for nå skal jeg stikke opp til kjæresten min å øve til juleavsluttningen.


Greit, dette blir vanskelig å si.... MEN! CRED TIL MEG for denne dagen!


blogges senere! <3
~Lea~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

gode ord dør sist