fredag 10. desember 2010

Russerevytingeling

Hei og hopp:)
Endelig fredagskveld! ah, det har vært ei laaaaang uke, og nå venter ei laaaang helg. Blir liksom aldri fornøyd jeg:/
Jeg prøver å finne et passende antrekk til russerevy og fest i morgen. Tro meg, for min del krever det en del planlegging. Det er nesten så mye planlegging og stress at jeg vurderer sterkt å bli hjemme. Men hvis jeg blir hjemme, kommer jeg til å angre resten av livet. For i morgen kveld står min kjære russekjæreste på scenen og rocker alt han har. Og tro meg! det er verdt å få med seg:) For hans del, skal jeg gjøre alt som står i MIN makt for å komme meg i vei i morgen, + legge igjen så mye jeg kan av diverse anoreksitroll, bulimitroll og angsttroll hjemme. De hører ikke hjemme blant folk, fest og alkohol. Selv om jeg er langt nede og gruer meg veldig til i morgen, vet jeg at jeg kommer til å kose meg likevel.
Har nesten kommet fram til et passende antrekk, men er aldri sikker før jeg alt er klart. Alle arr må dekkes til meg eventuelt hansker, mørke strømpebukser må dekke til arrene på lårene + at det må matche kjolen og tilbehøret. Jeg må ha tilbehør! Og siden himmelen bestemte seg for å slippe ned et lass med snø i dag, regner jeg med at jeg må ta en liten repetisjon på høyhælgangen min (lenge siden sist nå). Jeg må også finne meg skyss og folk å dra dit med. Siden jeg har vært antisosial i det siste, er det vanskelig.
Men jeg skal gjøre mitt beste. Dette krever mye av meg, men jeg vet det vil være verdt det:)

I kveld er det X-faktor finale! Gleder meg virkelig til å se hvem som vinner, selv om jeg innerst inne vet at Atle kommer til å seire. Han er rett å slett helt fantastisk!


Ha en fin fredagskveld og stem på Atle!
~Lea~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

gode ord dør sist