fredag 11. februar 2011

IKS' blogg..

IKS - Interessegruppa for Kvinner med Spiseforstyrrelser
 - Altså interessegruppa for kvinner med spiseforstyrrelser.
IKS har lansert en egen blogg. 
http://iks.blogg.no/ - verdt å sjekke ut:)
-----------------------------------------------------------------------
her er første innlegget deres fra bloggen:


"                                      " 

Hei, og velkommen til IKS` blogg!

Vi har tenkt og planlagt og tenkt litt mer, og endelig kom dagen for lansering av bloggen vår!  Dette er nytt og spennende for oss - vi kjenner noen sommerfugler i magen - men mest av alt er vi veldig glade for å være på plass. Håpet er at denne bloggen skal gi dere der ute informasjon, inspirasjon, motivasjon, gode råd og underholdning.
Kort om bloggen vår:
Bloggen er åpen for innlegg fra alle IKS' ansatte og medlemmer, og innholdet vil være en blanding av personlige tekster, informasjon om IKS' arbeid og om hva som skjer i organisasjonen, informasjon om spiseforstyrrelser og behandlingstilbud/selvhjelp, innlegg omhandlende aktuelle saker i media og fagartikler på aktuelle temaer, i tillegg til andre ting som helt sikkert dukker opp underveis.
Lyst til å skrive?
Og med det følger selvfølgelig en liten oppfordring: Har du lyst til å skrive, så skriv! Det kan handle om noe som har vært i nyhetene i det siste, om noe du har opplevd i IKS-sammenheng eller om andre ting du tenker på eller brenner for i forbindelse med spiseforstyrrelser og tilknyttede temaer. Innlegg mottas med takk, og alle innlegg og kommentarer godkjennes av administrator før de publiseres. Vi tar også imot forslag og ideer dersom noen har ønsker om innhold.
Bloggen vil oppdateres jevnlig, og vi håper du ønsker å følge oss på veien! :)
 "                                              "
anbefales!


http://iks.blogg.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

gode ord dør sist