tirsdag 1. mars 2011

veien er klar..er jeg?

Angst til tusen. Ambivalent til tusen. Redd til tusen...
Tumblr_lhaluj8a4c1qb1zneo1_500_large
we<3it
Alt er lagt til rette for meg. Veien er klar.
Nå må jeg bare holde ut angsten, ambivalensen, tankene og følelsene og sykdommens overbevisninger over natten. Puste, holde ut, ikke gi etter...Så er det å begynne å kjempe. kjempe for livet..
Gud, la meg klare det...

~Frida~

14 kommentarer:

 1. du klarer det! du er uten tvil en av de sterkeste menneskene jeg har vært borti, ingen spøk, og jeg vet du klarer det. sender deg masse klemmer, og en stor dose utholdenhet, likevel vet jeg at du har det i deg. bruk det, for alt det er verdt <3 har big time tro på deg, hold ut søte deg <3

  SvarSlett
 2. Tusen takk kjære venn<3
  jeg skal gii

  SvarSlett
 3. Sender deg alle mine varme tanker med håp og styrke. Du er sterk, Frida, og nå skal du få tilbake livet ditt en gang for alle. Monstrene er dødssterke, men det BLIR enklere, du må bare kjempe og holde ut, så BLIR det bedre, og det at det blir BEDRE er verdt å kjempe for. STÅ PÅ, og massemassemaaasse lykke til nok en gang! <3

  SvarSlett
 4. Gud gav deg evnene til å klare alt du vil da du kom til verden. Og du vil Frida, du vil aller mest <3<3<3 (fikk du smsen?)

  Kjempe glad i deg, min heltinne!!!
  Vampen

  SvarSlett
 5. mort(prøver- gjen)1. mars 2011 kl. 23:59

  Jeg ønsker deg så inderlig lykke til Frida. Jeg har kommentert på noen av innleggene dine før, men jeg tror ikke de har blitt sendt riktig så de har ikke kommet frem.(prøver igjen).

  Du må ta opp krigen og bruke de våpnene du har, bekjempe trollene, begrave dem og bli en fri kriger. Forhåpentligvis blir de begravd og du trenger ikke ta frem tungskytts mer. Men hvis det kommer en dag det trengs, så vet du hvordan du kan gjøre det.

  Jeg håper det ga noe mening..

  Prøv og tenk positivt og tenk fremover, Bruk hjelpemidlene du har så godt som mulig. Du har det i deg Frida, du må bare bruke det.

  (ble litt rotete det her)
  Du må bare ta kontakt hvis det er noe. :)

  SvarSlett
 6. Du er sterk, du klarer det! Bare stå på, gjør ditt beste og du skal se at du vil klare det. Lykke til kjære♥

  SvarSlett
 7. Kjære, kjære Frida! Hold på drømmene dine, troen, håpet og kjærligheten. Tving det fram om du må! Jeg skjønner at innleggelsen er skremmende, du har jo vært der før. Men samtidig ikke... År har gått siden sist, du har vokst på erfaringer. Men flashbacks vil det bli. Bare ikke la de ta over! Start på nytt, du fortjener det. Dette blir bra lille venn! Ønsker deg masse lykke til! Du VET du KAN! Stor klem

  SvarSlett
 8. Lykke til, Frida! Æ heie på dæ <3

  SvarSlett
 9. Masse lykke til! Kjenner sååå godt igjenn den ambivalensen å resten av det du føler på. Det er grusomt. Men du er sterk, og kommer til å greie det! Vi får kjempe på for å få tilbake livet vårt begge to! ;)
  *Klem* til deg.<3

  SvarSlett
 10. Lykke t, vænnen <3 Du klare d hær! Æ e så glad i dæ :-)

  SvarSlett
 11. Frida <3 jeg håper du har det bra! sender deg mange store klemmer!

  SvarSlett
 12. Kjære Frida <3
  Håper du kjemper alt du kan der borte, jeg sitter her hjemme og heier på deg :)

  SvarSlett
 13. Lykke til i massevis :)

  SvarSlett

gode ord dør sist