mandag 6. juni 2011

DRITTOPPLEGG

FASTVAKT OG SENGELEIE!!!

kødder du? jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!! JEG KLARER IKKE DETTE!
MOTIVASJON! TIPS?
~Frida~

5 kommentarer:

 1. Tror dette er lurt, Frida. Så du kan komme deg over den første store kneika. Glad for at personalet tar litt grep, omsider. Tenker på deg. Hold ut! Du klarer det!

  SvarSlett
 2. Jeg er dessverre enig. Jeg kjenner meg igjen følelsen din av ønsket om å bli frisk selv og på egenhånd, men jeg har også erfaringer med at det MÅ litt ''tvang'' og jævelskap til for at man skal komme skikkelig i gang. Frisk av fri vilje kommer etter hvert, men akkurat nå tror jeg anoreksien din er for sterk for selv den sterkeste person. No offence mot deg, men det ER faktisk en grusom sykdom som man trenger hjelp til å bekjempe. Og jeg tror at når du får et lite push, så klarer du å komme deg ut av denne gjørma med GLANS!!

  SvarSlett
 3. Jeg vet så innmari godt hvordan du har det.. Det har vært livet mitt i flere måneder i strekk flere ganger. Hvordan holdt jeg ut? Jeg så en masse filmer, laget en lek med å se hvor lenge fastvakten taklet at jeg lå og stirret på dem (;P Hehe, tihi, det var litt av en torturlek for dem!)Jeg drev mye med hobbyting, laget perledyr, strikket. Jeg bare holdt ut.

  Og det tar slutt. Vet det er vanskelig, men den eneste utveien er faktisk å samarbeide. Jeg fikk meg ut av tvangen akkurat nettopp fordi jeg samarbeidet.

  Hold ut! Det blir bedre, jeg lover

  SvarSlett
 4. Det er sykdommen som løp ut, sykdommen som river i deg - den som nesten har drept deg flere ganger. Dette er egentlig det Frida vil, du sa det selv, du trenger at de tar mer ansvar fra anoreksien. Dette er din muligheten til å virkelig vinne kampen for livet.

  tenker på deg og sender deg styrke, deg ikke monsteret <3<3<3<3

  SvarSlett
 5. Jeg tror det er dette anoreksien trenger nå,slik at frida kan få hvile og samle krefter. Husk at de gjør dette kun for å hjelpe deg, og hadde de ikke grepet inn nå hadde ikke behandlingen deres vært forsvarlig. Noen ganger må en igjennom en tung periode for å få det bedre, og tro meg frida, det blir bedre! Sender deg mange varme styrkeklemmer

  SvarSlett

gode ord dør sist