lørdag 25. juni 2011

isbiter

jeg fryser sånn. Anoreksitrollet skal ha meg til å forbrenne alle kalorier. Jeg må gå tynnkledd og fryse, jeg må gå ut i lite klær for å fryse, jeg må knaske isbiter hele tiden for å fryse. Jeg er så kald. Jeg er så forferdelig forferdelig kald.

Jeg skulle ønske noen hadde sagt "Frida, du skal ha på deg den varme genseren så du ikke fryser" eller " Frida, du kan ikke å rundt å knaske på de isbitene" "du får ikke lov".

Jeg har et mål jeg skal nå til Mandag. Jeg skal ha gått opp 0,7 kg for å få den permsjonen jeg så inderlig ønsker og trenger. Jeg går ikke opp i vekt når jeg fryser av meg alt jeg spiser.

Dumme anoreksitroll! du får ikke ødelegge denne permsjonen jeg så sårt trenger og ønsker.

-hvorfor skal alt være så forferdelig vanskelig. -Jeg vil bare være fri!
~Frida~

4 kommentarer:

 1. Da sier jeg til deg da :) du må ha på dæ klær som er varme klær... for jeg ønsker virkelig at du skal få den permisjonen. Stå på

  SvarSlett
 2. Du må ikke fryyyse! Anoreksimonsteret vil tross alt forbrenne mye mer ved at permisjonen blir noe av, bevegelse vil forbrenne mye mer enn di usle, små kaloriene du forbrenner ved å fryse.

  Tenk på hvor godt en permisjon vil gjøre deg, Frida. Sterkere Frida, svakere drittsykdom! Du skal jo leve<3

  SvarSlett
 3. Jeg har regnet ut eksakt hvor mye du forbrenner av å suge isbiter. Det er nesten ingenting ekstra, så det kan du bare la være. Det eneste du får ut av det er at du blir kald. Jeg fant en formel og regnet det ut, vær så snill og slutt med det!

  Det er bedre å være sånn passe varm:)

  SvarSlett
 4. Slutt opp, Frida :-( Ha på dæ kleia!! Fight <3

  SvarSlett

gode ord dør sist