tirsdag 14. juni 2011

klikk

NEI NEI og atter NEI! jeg holder på å klikke. jeg fikk altså ikke gjennom noen av punktene på lista mi.
Samme mengde mat og aktivitet, ingen utgang, fastvakt etc. Er det rart jeg er forbanna?
Grunnen til at det ikke ble endret noe på kalori eller aktivitet er at vekten min ikke er reell pga all væsken jeg har fått intravinøst på sykehuset de siste dagene. ingen utgang og fastvakt fordi de ikke stoler på meg.
Jeg ble tilsnakket som om at jeg bare er sykdom.
Her prøver jeg å legge frem en plan som kanskje kan skape et likeverdig samarbeid og fremgang på mange områder, så får jeg bare dritt tilbake.
Anoreksien er sterk nå. Jeg kommer til å nekte nekte og atter nekte. jeg er så oppgitt. I morgen skal jeg heldigvis få en advokat som kan hjelpe meg litt.
jeg blir så utrolig motløs og oppgitt. føler jeg vil gi opp.
~Frida~

3 kommentarer:

 1. Skjønne at du blir forbanna når du ikke får igjennom det du vil. Det e bra du får en advokat til å hjelp dæ! :)
  Ikke gi opp, Frida! aldri i verden må du finn på det. Det e mang som e veldig glad i dæ, å ønske dæ alt godt! <3 Stå på, å bruk dem rundt dæ når du treng dem! :)

  SvarSlett
 2. Vet du selv når sykdommen snakker og når Frida snakker? Klarer du helt og skille mellom de to nå som anoreksien er så sterk? Kanskje er det like så greit at du har dette harde regimet nå en stund, til litt mere av Frida skinner gjennom?
  Skjønner du ikke vil identifiseres som anoreksiaen, men den er tross alt i deg, og derfor en del av deg. Det er kanskje derfor de snakker til deg som de gjør?

  Prøv å tenk at de vil hjelpe deg til å bli frisk, og selv om du ikke helt liker måten det blir gjort på nå, så hold ut, for i det minste legger du på deg. Snart skinner mer av Frida gjennom og da vil de begynne å ta mer hensyn til dine ønsker i behandlingen.

  HOLD UT!!!

  SvarSlett
 3. Du vil ikke gi opp fining, du vil ikke det. Veit du koffor? Fordi det e verdt det å IKKE gi opp! Livet DITT, nettopp DITT liv har mytji mytji å by på for akkurat DÆ og det ligg dær og vente på dæ te du klare å ta imot det! Klem <3

  SvarSlett

gode ord dør sist