mandag 6. juni 2011

legens ord

"Nå stoler jeg ikke på deg mer. Etter alle de destruktive tingene du har gjort i helga har du virkelig brutt den tilliten jeg hadde til deg"

Det var ordene som kom ut av legens munn i dag. Med sint stemme også. Jeg ble så sint!
Som om det er min feil? Jeg kan ikke noe for det. Det er anoreksien som styrer meg.
Det å vinkle dette inn mot MEG, er fornærmende og krenkende. Jeg blir beandlet som en anorektiker, ikke et menneske
~Frida~

6 kommentarer:

 1. Men det er bare du som kan snu det. Det er bare du som kan la være å følge anoreksien. Jeg mener ikke å være frekk på noen måte, det er bare slik det er. Du må tvinge deg selv til å gjøre det motsatte av hva anoreksien sier. Og du prøver jo, jobber kjempebra! Stå på, jeg har troen på deg! Vis legen at du klarer det, enda sterkere! :) Klem

  SvarSlett
 2. MEN Frida kjære <3 - DU har anoreksi. Det e DIN vilje, den bare vil ikke det du EGENTLIG vil i livet. Derfor må DU trosse den, du må trosse dæ sjøl- for den e en del av dæ. Du kan ikke overvinn den hvis du ska tænk at den e en "noen" utafor dæ sjøl som har kontroll, for da bli den umulig å få has på. Den e I dæ. Men den delen av dæ som vil LEV, DEN e sterkar enn anoreksi-viljen!!! MY STERKAR! Kjemp videre, for frisk-Frida kjæm te å vinn den kampen!

  SvarSlett
 3. Jeg heier på deg! Bare ikke la ditt sinne bli overført til å blokkere for legens ord! Du er ikke anorektikeren, du er Frida! Du Frida skal vise legen dette - han snakket til anorektikertrollet i deg, for det er vel det som har vært mest synlig i det siste..? Ikke ta legens ord som krenkende - tilgi han - han vet ikke bedre! Men det gjør du - og du skal komme ut og fram etter dette, og da sitter du på en verdifull kunnskap og erfaring som legestanden bør få vite om. Du har et langt liv foran deg, og det livet kan du bruke til å bevisstgjøre helsevesenet på hvordan de kan henvende seg til den jenta som befinner seg til tider bak anreksiatrollet, ikke sant..? Hei Frida!! Anoreksitroll - vik for den sterke jenta!

  SvarSlett
 4. For en tullelege, de har jo virkelig latt anoreksien ta overhånd. Men det er vilig at du prøver å se at disse tiltakene vil Frida vinne alt på, og monstertrollet tape alt på. For klarer du det, vil du klare det, så kommer Frida til å nå friheten fortere enn noen noen gang hadde håpet på. Bruk sinnet mot anoreksien, på alt den har tatt fra deg, da har du enda mer kraft å kjempe med!!

  <3<3<3

  SvarSlett
 5. Jeg ønsker bare å bekrefte deg, Frida. Det er ikke greit av legen å si noe slikt. Men det er det desverre ikke alle som skjønner. Du trenger bekreftelse på deg, Frida, og at de rundt deg er på laget ditt, at de forstår og holder fast i deg.

  Jeg er super imponert over hvor hardt du jobber!

  SvarSlett
 6. Uff, det var absolutt ikke rett gjort av legen din i det hele tatt. At kontrollen burde bli tatt fra deg synes jeg er på tide, og dette håper jeg ikke du tolker feil, men anoreksien er virkelig så sterk at jeg tror du trenger litt hjelp i riktig retning nå. Likevel bør man skille på deg og anoreksi. Du er IKKE anoreksi, du er Frida. Frida med fantastiske og gode egenskaper. Frida med drømmer, Frida med familie, venner og en kjæreste som elsker deg mer enn noe annet.

  Èn vakker dag kommer du til å se at dette er til det beste. Desverre gjør vi mennesker feil når vi ikke forstår helt, men inderst inne vil de deg bare godt. Husk det. Stå på der inne, Frida. Jeg skjønner hvor uendelig tøft det er nå, gud jeg skjønner deg så fryktelig godt. Men ting blir bedre. Det skal ikke være sånn for alltid. Når vekta går oppover og anoreksien blir undertrykt, steg for steg, kommer du til å få mer Frida - og det, det er verdt det.

  Sender deg en stor klem!<3

  SvarSlett

gode ord dør sist