mandag 6. juni 2011

tanker rundt denne tøffe dagen

Uroen og angsten river og sliter i meg. Jeg er fratatt all kontroll. Føler meg så forferdelig akkurat nå at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Fastvakt, ingen trening, ingen kontroll. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å komme meg gjennom det. Det blir rett og slett for vondt og smertefullt. Anoreksien er så sterk at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. jeg prøver å tenke på at jeg må gjennom dette helvetet for å komme til andre enden av veien, der gevinsten ligger, men det virker så vondt og fælt når angsten og uroen er som verst. Jeg vet liksom ikke hva jeg skal gjøre.

Det er utrolig godt å lese tilbakemeldingene fra dere vertfall. Det er så godt å få støtte, forståelse og motivasjon fra dere lesere. får ikke takket nok <3
~Frida~

5 kommentarer:

 1. Stå på kjære Frida <3 dette skal du klare, forstår at det er tøft og at du føler for og gi opp, men husk det kommer lyse dager etter dette:) Og de rundt deg prøver bare alt de kan for og hjelpe deg med Anoreksian... prøv og slapp av of finn energi... Heier på deg :)

  SvarSlett
 2. keep shining, keep smiling!
  you are unique <3

  SvarSlett
 3. Dette klarer du Frida :) Ta en time av gangen å sett deg bittesmåe mål, slik er det mye enklere å nå de. Ta vare på den gode følelsen når du når målene dine å ta den fram når det butter imot. Ikke gi deg og la ikke anoreksien vinne! Gjør ting du vet gjør deg glad. Stå på videre, dette klarer du vettu :)

  SvarSlett
 4. Vi støtter deg alle sammen, anoreksien skriker, men Frida vinner tilslutt. Kanskje du skal be om litt mer beroligende/søvndyssende?

  <3<3<3<3

  SvarSlett
 5. Skjønner at det må være hardt å ha noen som står å passer på en hele tiden, men tenk at den personen er der for å hjelpe deg som en vakt som passer på så ikke anoreksitrollet angriper! Selv om livet har sine nedturer vil ting alltids bli bedre, for du er en sterk jente som skal vinne denne kampen! <3

  SvarSlett

gode ord dør sist