tirsdag 14. juni 2011

oppgitt

Spiseforstyrrelsen hater alt nå. De tar all kontroll fra den. Jeg får straffen. Jeg må kjenne på angsten. jeg må stå i dette helvetet. Det er så urettferdig. Jeg vil bare ha ro og fred i hodet mitt. Jeg vil bare hvile meg. Anoreksien kjemper så inmarri imot akkurat nå. Jeg har nok med å klare å puste. Jeg vet ikke hva jeg skal tenke eller fokusere på, jeg er så fortvilet og redd. jeg blir kommandert av spiseforstyrrelsen, så mister jeg fokus.
Jeg vil bli frisk, men klarer ikke å gi fra meg kontrollen. JEg er bare så sinnsykt forvirret og redd og full av angst.
Gud, ta meg vekk fra dette helvetet. jeg er så sliten av å kjempe.

i morgen skal jeg snakke med advokaten min. han skal hjelpe meg å opprette en klage på diverse ting i behandlingen. hvis jeg får gjennomslag blir jeg forhåpentligvis overført til frivillig. og da er dørene åpne for meg. kanskje jeg klarer dette bedre hjemme, hvor all motivasjonenen min er, hvor livet mitt er. Jeg vil tilbringe sommeren hjemme. jeg vil ikke være her i depresjon og sykehus.
~Frida~

2 kommentarer:

 1. Uff, kjære deg. Du har det ikke lett nå. Det er tøft når all kontroll tas fra deg, og du føler ingen hører din stemme, eller ser din lille utstrakte hånd. Det er ikke lett, når behandlingsapparatet blir redde og (over)reagerer med tvangstiltakene sine.
  Hold ut lille venn. Du har støtte rundt deg :)
  Lykke til med advokaten.
  Klemmer <3

  SvarSlett
 2. Forstår deg ikke helt nå.. Du har skrevet så mange ganger tidligere at de må frata deg (les spiseforstyrrelsen) all kontroll og tvinge i deg mat og spenne deg fast i sengen, men nå som du har fått d gjennom skal du få hjelp av en advokat til å endre d igjen?!! D er mye sykdom i deg som skriker nå.. Er d Frida ELLER anoreksi som vil ha hjelp av advokat?

  SvarSlett

gode ord dør sist