lørdag 18. februar 2012

Teatertur- en fantastisk kveld

 Da kom jeg akkurat inn dørene. Fra livet til rett inn på intensiven. heerlig!
nei, det er det ikke, men jeg får bruke det til motivasjon, for jeg har hatt det helt fantastisk bra i kveld.
Jeg fikk ENDELIG permisjon. Denne gangen ble det teatertur på oss. Vi fikk nemlig gratisbilletter til Arturo Ui. Jeg og Lars fikk hele lørdagskvelden sammen utenfor de hvite veggene. Ja, denne lørdagen ble annerledes.

Full trossing på dagtid, og vel så det. godt utgangspunkt for resten av kvelden.
Så var det å stashe seg opp til kveldens begivenhet da. Det var så herlig å endelig pynte seg igjen.
Jeg kjørte på fullt med sminke, fine klær og smykker. Jeg følte meg fin. Endelig den følelsen igjen. Og det var så godt å se Lars komme inn døra på intensiven, å se øynene hans gløde fordi han endelig så jenta si igjen.
Ei jente med en anelse selvtillitt. Det hjelper jaggu å pynte seg litt altså. Tror jeg må fortsette med det selv om dagene mine stort sett foregår her inne. Man føler seg litt bedre da. Jeg følte meg vertfall litt Frida igjen, og det er lenge siden. Men nok om oppstashing og sminke. For det er kvelden jeg skal fortelle om. For den har vært så frisk som den kan bli.


Jeg spiste et fullverdig måltid etter kostlisten en time før jeg egentlig skulle(forandringer! kryss i taket for det), så la Jeg og Lars ivei mot bussen.
For første gang på lenge! FRI! dvs ute alene sammen med kjæresten min <3

Vi måtte vente litt på bussen, men hva gjør vel det når man bare danser rundt omkring og fryder seg over å være ute igjen. Tihi..

Det var så herlig å være ute. Det var så herlig og kunne være sammen med kjæresten sin igjen, utenfor østmarka. Jeg smilte fra A til Å hele kvelden.
Når vi kom til byen, måtte jo selvfølgelig jeg benytte de 30 minuttene vi hadde til forestillingen begynte, til å shoppe litt. Jeg begynner å likne på meg selv igjen altså. Jeg fikk handlet en kjempe fin topp, en god shampo og balsam, eyeliner, maskara og diverse. Så fikk jeg utrolig nok øye på noe jeg bare måtte ha.
Den hang rett foran meg, og minte meg på drømmen til meg og Lars. Han sier at han gleder seg sånn til den dagen vi skal få barn, og jeg skal gå rundt med stor mage i mamma-bukse. Jeg fikk øye på en slik bukse. en snekkerbukse da. Så den måtte jeg bare kjøpe, for det føltes så riktig. Nok et tegn på at jeg skal bli frisk.

Livet på byen var herlig. Masse folk. Jeg elsker det. Lyden av masse folk og liv. Det er det jeg ønsker meg.
Så kom vi omsider oss til teateret da. Der møtte vi Hans Petter Nilsen, som har hovedpersonen i Arturo Ui, og fikk gratisbilletter. TUSEN TAKK!


Fem minutter før han skulle på scenen. haha..

Forestillingen var helt utrolig bra. Det var ikke lett å la være å le. Jeg lo som bare det, og det var jammen godt. Jeg hadde kanskje skjønt litt mer hvis jeg kunne litt om finanskrisen, krigen, hitler osv, men for meg spilte det ingen rolle. Jeg var ute på teater, ute på livet og koste meg sammen med min kjære.
Alt gikk kjempe bra, og alt føltes kjempebra.

Det var kjedelig å komme tilbake hit, men som sagt, jeg får bruke det til motivasjon. Det gikk jo helt etter planen i dag, og da er det ingenting i veien for flere slike turer i fremtiden.

Takker Min kjære Lars for en fantastisk kveld sammen.

I dag har jeg forresten virkelig gjort fremskritt. Jeg har trosset tvangshandlinger i hele dag, jeg beholdte maten selv om jeg hadde mulighet til å kvitte meg med den på turen, Jeg klarte å takle å spise på andre tidspunkt enn vanlig, og jeg har det bra nå. Dette har jammen vært en bra dag.

ENDELIG!
~Frida~

6 kommentarer:

 1. Gratulerer, Frida. Dette var fantastisk å lese.

  SvarSlett
 2. Frida du Frida! Du er en sann inspirasjon for så ufattelig mange! Leser bloggen din hver dag, og elsker å se når du har hatt bra dager, og trosset dine "fiender"!
  Stå på videre!!<3

  SvarSlett
 3. Så utrolig godt å lese dette innlegget. Du fortjener virkelig sånne gode opplevelser som denne sånn som du jobber om dagene. Husk denne kvelden og du har mange "våpen" å ta fram når anoreksien klamrer seg fast i deg og tvangstankene truer med å ta overhånd.
  Og du ser helt "smæshing" ut på bildene. Utrolig bra at du klarer å se det litt selv også!

  SvarSlett
 4. Dette fortjener du Frida, virkelig. Godt å se at oppturene begynner å komme :).

  Jeg heier på deg :)

  SvarSlett
 5. Er så ubeskrivelig godt å lese at du hadde en fantastisk kveld, kan se det på deg også:-)
  Må være deilig å bruke tid på seg selv for deg, ta på seg noe fint, sminke seg, ordne håret og gå ut å føle seg fresh.
  Utenfor dørene kan du legge det andre til side og bare være deg sammen med Lars. og fryde deg over livet i øyeblikket... Å shoppe er et sunnhetstegn uannsett om det er nødvendig eller unødvendig, søtt av deg å kjøpe deg denne snekkerbuksa<3 En teatertur med en god latter forlenger livet.
  Med mer motivasjon, forandringer i forkant, mindre tvangstanker, vil eksponeringen gi resultater. Dette lover godt, Frida!!!
  Ps. Vi er alle forskjellige individer, mestrer du skolearbeid og bruker det som avkobling er det kjempe flott.! For meg var det vanskelig å fokusere på disse to tingene samtidig, derfor var det riktig for meg å legge det til side.
  En sol fylt søndag ønsker jeg deg, du klarer det her Frida!

  SvarSlett
 6. Venter dere barn? :-D

  SvarSlett

gode ord dør sist