mandag 3. september 2012

im ready people!

vel, nå skjer det saker og ting her. nå skjer det endelig noe, og godt er det å tenke på. snart får jeg hjelp.

Jeg var på møte med østmarka post 4 i dag. De tok turen til min vakre hjembygd Lensvik hvor vi satt i ring skviset innpå et legekontor og snakket i to timer. det var to timer hvor jeg både satt med skuldrene høyt og lavt for å si det sånn. Mange nye ting som må synke inn i forhold til behandlingsopplegget, men alt i alt er det bare helt fantastisk, og jeg er ivrig etter å komme i gang. Dette blir mitt prosjekt. Jeg tvinges ikke til noe, dette kommer fra meg. mitt ønske om å få et bedre liv. Det kommer ikke til å bli lett, men det vil bli verdt det, og jeg må gjennom det for å få det livet jeg vil ha.
Det er noen endringer siden sist jeg var der. De har visstnok brukt sommeren på å utarbeide noen nye ting i behandlingen. BLA må jeg psyke meg opp til å innta to næringsdrikker pr dag. det er hviletid etter lunsj og middag osv. men jeg lar ikke det stoppe meg. Det er jo det som er medisinen min, og jeg vet at det som butter imot inni meg nå, ikke er meg. Det er sykdommen. Dette skal være mitt prosjekt, og jeg kunne ikke vært mer klar enn jeg er nå.

Jeg er så glad for at jeg avbrøt behandlingen før sommeren. Nå har jeg akkurat den motivasjonen jeg trenger til å ha styrke og guts for veien frem til mål. Jeg gruer meg veldig, men vet at når jeg først kommer igang, blir det lettere. Jeg har et helt annet utgangspunkt nå, enn sist jeg var på spesialpost 4. Jeg har masse nye erfaringer etter å ha bodd alene. både gode og dårlige, men jeg trenger de alle.

kl. 10 på mandag står jeg på døren på spesialpost 4. klar for kamp. fighteren i meg skal en gang for alle krige som aldri før. hver dag blir en arbeidsdag. på nytt skal jeg lære meg å leve. livet skal jeg sakte men sikkert få. Jeg er klar. fra innerst inn i hjertet, kjenner jeg lettelse. Det er så godt å ENDELIG være klar. Jeg er ikke redd. jeg er lettet.

klask high five dere!
~Frida~

4 kommentarer:

 1. HIGH FIVE FRIDA!! :-))
  GUD VELSIGNE DEG :-)
  Klem frå Ingvild

  SvarSlett
 2. Du må ha masse lykke til, Frida! -jeg har tro på deg :)!

  SvarSlett
 3. Masse lykke til!!! Dette fixer du ;)

  SvarSlett

gode ord dør sist