mandag 20. april 2015

det er i motbakke det går fremover

Jeg er sliten. Har hatt noen flotte dager nå. I går var jeg hjemme med hele familien. Jeg fikk endelig vært den tanten jeg ønsker å være for aurora og Alfred.  De fortjener det,og det er godt for meg å føle at jeg mestrer den rollen også. Fordi det betyr mye for både meg og dem. Så i går hadde vi en koselig søndag sammen,akkurat som søndager skal være.

Jeg merker at formen min svinger veldig. Det er mange viktige ting som har kommet frem den siste tiden,og selv om det er en lettelse å få delt ting som har vært en tung byrde for meg I mange år,så er det mange følelser som rører seg inni meg nå. Så gjelder det å ikke falle tilbake i gamle mønster. For det er så lett å bruke gamle mestringsstrategier som ikke er bra. Jeg tar meg selv i å gjøre nettopp dette noen ganger. Da blir jeg litt motløs. Men jeg prøver å ha fokus på alt jeg får til og alt som faktisk går bra nå. Jeg har jo kommet så langt,så jeg er livredd for å falle tilbake. Jeg har brukt så mye tid og energi på å bygge opp alt jeg er og får til  nå,så jeg har mye å miste.
Jeg har mistet så mye, jeg vil ikke miste mer nå. Jeg vil så inderlig få til livet mitt. Så jeg prøver å fortelle meg selv at jeg er sterk,at jeg skal klare dette, at jeg har håp og tro og får til det jeg bestemmer meg for.
De gode dagene vil komme igjen trøster jeg meg med når det stormer som verst. Jeg kommer til å få det til.
Selv på en dårlig dag får jeg til mye. Klapp på skuldra for det.

~Frida~

1 kommentar:

  1. Syns du er flink jeg!

    Se et år eller 2 tilbake, så ser du hvor utrolig langt du har kommet!

    SvarSlett

gode ord dør sist