lørdag 16. april 2011

lufteturer og div.

I dag har det vært en ganske bra dag. Jeg har virkelig fått gjort mye positivt og friskt, men også dessverre en del syke ting. I dette innlegget skriver jeg bare om det friske jeg har gjort i dag.

Jeg fikk besøk av kjæresten min i to-tida. Etter litt kosing og foring dro vi ut på trilletur(haha,huff) uviten om at det kom til å begynne å regne. Vi skulle uansett til REMA 1000, fordi Den ferske voksne Frida skulle kjøpe snus til seg selv for første gang. Jeg var skikkelig gira når Lars kom, bare fordi jeg i dag skulle kjøpe snus selv. hehe... Vi freste avgårde, Jeg i rullestolen og Lars på sprang puffet. Det var en frisk og herlig tur til REMA(uten regn). Jeg fikk kjøpt litt klistermerker og diverse utstyr til motivasjonsbøkene mine, farris(jej mee), tyggis og selvfølgelig det viktigste. SNUSEN! Jeg stod i kassa, klar med legitimasjon. Som en liten spurv jeg er nå, skjønte jeg at det kom til å bli spørsmål om leg. Jeg spurte kassedama jeg. "Skal du se leg?" haha... hun sa det ikke var nødvendig, men at jeg kunne få vise det om jeg ville. Jeg trengte ikke å vise leg. Litt stolt over den altså.
jaja, spurv er jeg vel likevel akkurat nå.

Turen ja.. Tilbaketuren ble nærmest en løpe/rulletur i regnvær. Friskt synes jeg. Det var uansett deilig å være på en butikk og se friskt liv og røre igjen. Det betyr mye for meg akkurat nå. Det ble ikke lange besøket på kjæresten min, siden jeg skulle ha måltid og diverse. Men den stunden vi fikk var kjempebra.
 
bevis

FARGEDAG<3FRIDADAG

Senere på dagen kom Mamma og stefaren min på besøk. Det er alltid godt å ha mamma her, men i dag ble alt litt stress. Vi fikk liksom ikke så mye tid sammen alene. Jeg fikk liksom ikke snakket ut ordentlig, og det er bare til henne jeg klarer det. Heldigvis kommer hun igjen snart. Vi trillet en desidert roligere tur til Rema-senteret og handlet inn litt diverse ting jeg trengte. Etterpå satt vi oss ned i en koslig cafe og drakk kaffe og te. Deilig å være utenfor de hvite vegger en stund. Da mamma skulle trille meg inn på avdelingen igjen, fikk vi snakket litt mamma-frida-snakk, og jeg fikk litt kos og omsorg. Det trengte jeg virkelig.
Jeg savner å ha henne rundt meg, når ting står på som verst.
Meg og Min kjære kjære mor

trygghet<3Det har vært en lang dag, og jeg kjenner jeg er sliten og trett. HVILE?
~Frida~

1 kommentar:

  1. Så utrolig hyggelig med luftetur med kjæreste og mor + stefar, slike stunder er gull verdt! Kan jeg stille et par sprsm til sprsmrunden? Prøver meg her:
    Er behandlerne hyggelige? Er det mange andre beboere i din situasjon der som du kan "sosialisere" deg med/ bli venner med? Klarer kroppen å ta til seg sondenæringen? de sa du kanskje ikke ville overleve, Mener de det fortsatt? Hvordan står det til med leververdiene? Hvis du blir bedre, når kan du dra videre til f.eks levanger (som i hvor mange kilo/uker eller "verdier". Ergo hva et det som bestemmer det?) hvordan er det med motivasjonen nå? Føler du deg "tynn nok", "altfor tynn" eller fortsatt for "tykk"?

    Tenker masse på deg, Frida, er så glad i deg og håper virkelig du blir bedre og kommer deg utenfor livsfare snart!!!!

    <3<3<3<3<3<3<3<3<4<3

    SvarSlett

gode ord dør sist