mandag 27. juni 2011

GLEDESTÅRER!!!

jadda, vektkravet var nådd og vel så det. Det betyr at hvis jeg fortsatt har gått opp innen torsdag, blir det festival og overnattingsperm på meg i helga :D Jeg tror det var første gang jeg faktisk gråt av glede når jeg så at vekten var gått opp. herregud, jeg får på festival. Jeg skal på festival! jeg tror jeg hopper i taket!
ALT SKAL GÅ BRA TIL TORSDAG! jeg skal kjempe som aldri før. den permisjonen skal jeg ha!
punktum! gå å legg deg anoreksitrollet. Her er det jeg som styrer showet!

Ellers ble det gjort en del endringer. Jeg hadde gått opp over 0,7 kg - og får dermed mer aktivitet. En halvtime ekstra aktivitet ute på ettermiddagen. Altså 1 time på ettermiddagen.
Jeg har heller ikke fastvakt lengre. Jeg føler meg rimelig trygg på at det skal gå ganske bra. Jeg har store planer for å få den permisjonen som nesten er i boks. Og flere permisjoner blir det jo etterhvert også. Jeg har masse å se frem til nå. Alt de krever av meg her er at jeg går opp 0,7 kg i uken. Det skal jeg klare. Jeg er så godt i gang nå. jeg har så mye å se frem til. Jeg er blitt lovet spa neste uke hvis alt går etter planen også.

Jeg er kjempe fornøyd med tja.. det meste. Etikett: lyspunkt :D
~Frida~

12 kommentarer:

 1. Å så bra ! :-D du er kjempe flink, Frida :-D

  SvarSlett
 2. Så bra! :) Kjempestolt av dæ Frida. Kos dæ masse masse på Kibneb. <3

  SvarSlett
 3. GRATULERE flinkingen :D Kos dæ, du fortjene det!

  SvarSlett
 4. Godt jobbet, Frida!! :) Veldig glad på dine vegne.

  SvarSlett
 5. Keep up the good work! :D Kjempebra!

  SvarSlett
 6. heerlig :D steinbra jobba!

  SvarSlett
 7. Keep up the good work Frida

  SvarSlett
 8. Helt supert, Frida :) Vær stolt av deg selv, og jobben du legger ned. Se framover, og fokuser på det positive. Utrolig hva du får til når ting er så vanskelig. Sterk og flott er du! Virkelig <3

  SvarSlett
 9. Utrolig bra jobba! Du må kos dæ masse på festivaln! :D

  SvarSlett
 10. Jeg også ble så glad nå, at jeg griner en skvett, Frida! Jeg MÅTTE bare skrive litt til deg nå, selv om jeg egentlig hadde bestemt meg for at jeg muligens er ei litt gammel dame, som ikke absolutt må "melde noe" alle steder... Jeg vil du skal vite at jeg er veldig stolt av å kjenne deg, og syns absolutt du fortjener både festival, spa, shopping og hva det måtte være som kan motivere deg til å sloss mot "styggedommen". Stå på videre, kjære du! Jeg vet at du vinner friheten, Frida! Jeg bare VET det! :o) Stor LYKKE-TIL-klem fra Ingunn (Signe-mamma)

  SvarSlett
 11. Åååå så herlig Frida<3 Superbra jobbet!

  SvarSlett

gode ord dør sist