mandag 19. mars 2012

kveldsoppdatering

Hei og hopp.

en litt usikker og forvirret Frida skriver kveldens siste innlegg i kveld.
usikker og forvirret pga mange tilbakemeldinger som har gått inn på meg, usikker for om jeg gjør det jeg gjør godt nok. Legen var innom tidligere i kveld og sa at jeg jobbet godt og så bedre ut nå enn tidligere i dag. Jeg har klart mye i dag også, og det er det jeg må fokusere på.

Det er en kamp bare å være her. aller helst skulle jeg ønsket meg hjem, i trygge omgivelser. Jeg har vært på psykehus i over ett år nå, og lengselen etter livet har aldri vært så stor.

Derfor gjør jeg jobben så godt jeg kan. Jeg kjemper og holder ut. Jeg klarer ikke alt, men jeg klarer noe, og det er det jeg må fokusere på. Jeg har ikke tenkt å legge meg flat for anoreksien å bli sondeforet igjen.
Aldri mer sonde... Derfor er jeg helt ærlig mot de som jobber her, derfor motiverer jeg meg selv 24/7, derfor gir jeg ikke opp, derfor pakker jeg ikke bagen min å drar.
fordi jeg bestemte meg for å vinne tilbake livet mitt.

Jeg skjønner det er vanskelig for noen å sette seg inn i min situasjon, men jeg gjør så godt jeg kan.
Til de av dere som gir  meg gode tilbakemeldinger,  TAkk! de betyr så mye. Det styrker meg.
Samtidig er jeg enig i noe av det som blir skrevet. Jeg trenger å bli påmint virkeligheten og realiteten. Men det får jeg også her jeg er nå. Det er det jeg jobber med. å innse realitet og fakta.

I natt håper jeg at jeg får sove, jeg skal nemlig opp tidlig i morgen og spise frokost.
God natt, og takk for alle tilbakemeldinger.
~Frida~

2 kommentarer:

  1. Du har riktig fokus, hold fast på det du klarer, ikke la det du ikke klarer få dominere. Det er normalt å ikke klare alt på en gang, men ta en bit av gangen, nærmere det livet du ønsker deg. Dette går den rette vei skal du se. Lykke til ! <3

    SvarSlett

gode ord dør sist